Νέα αποχώρηση χθες στο GNTM κι ένα από τους παίκτες έπρεπε να αποχαιρετήσει το όνειρό του για να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη.

Νωρίτερα, οι 13 συμμετέχοντες έπρεπε να εκκενώσουν την βίλα λόγω μίας δυσάρεστης εξέλιξης και να μεταφερθούν σε νέα τοποθεσία. Η επιστροφή στο σπίτι δημιούργησε νέες συνθήκες, αφού τίποτα δεν ήταν ίδιο στο περιβάλλον του σπιτιού. Μάλιστα ορισμένοι επαναξιολόγησαν τις προθέσεις τους και την πορεία τους στον διαγωνισμό μόδας.

Έπειτα ακολούθησε η δοκιμασία αποχώρησης με τα επίδοξα μοντέλα να πρωταγωνιστήσουν σε ένα ονειρικό fashion clip μπροστά στη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Γιώργο Καράβα. Το παραμικρό λάθος ήταν μοιραίο και το επίπεδο δυσκολίας έχει ανέβει αισθητά, τόσο σε επίπεδο acting όσο και στο catwalk. Άλλοι συμμετέχοντες είχαν να ζήσουν ένα όνειρο κι άλλοι έναν εφιάλτη.

Οι τέσσερις κριτές Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Άγγελος Μπράτης και Δημήτρης Σκουλός αξιολόγησαν τις προσπάθειες ενώ η ψηφοφορία των παικτών για τον ποιον παίκτη θα «σώσουν» από το bottom 3 έκρυβε εκπλήξεις.

Όπως ανακοίνωσαν οι κριτές, η παίκτρια που αποχώρησε ήταν η Άννα, η οποία στο σετ δεν τα πήγε καλά και το συναίσθημα που έβγαζε ήταν περισσότερο ενός εφιάλτη, παρά ονείρου. Μάλιστα η ίδια εξομολογήθηκε ότι είχε στο μυαλό της μία φίλη της που πέθανε από καρκίνο.