Την πρώτη της συνεδρίαση έκανε την περασμένη Κυριακή το νέο Δ.Σ. του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος και συγκροτήθηκε σε σώμα.

Τη θέση του πρόεδρου ανέλαβε ο Κλεομένης Μπάρλος και αντιπρόεδροι οι Παρασκευάς-Κυριακός Πέττας, Γιώργος Σπηλιόπουλος, Ευστάθιος Οικονομίδης, Δημήτρης Περiκλόπουλος, Αναστάσιος Πολύχρονος και Ιωάννης Γιώτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που αναφέρει και όλη τη σύνθεση του Δ.Σ: «Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 στα πλαίσια της 103ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες ανάδειξης του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος (ΣΕΒΠΕ&ΔΕ).

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συνήλθε σε πρώτη συνεδρίαση την ίδια ημέρα και συγκροτήθηκε σε σώμα με την ακόλουθη σύνθεση:


Στον χαιρετισμό του ο επανεκλεγείς Πρόεδρος κ. Κλεομένης Μπάρλος ευχαρίστησε όλα τα Μέλη του επερχόμενου Δ.Σ. για την άψογη συνεργασία και καλωσορίζοντας τα νέα Μέλη ευχήθηκε καλή, εποικοδομητική και δημιουργική συνεργασία για την ανάπτυξη της τοπικής και περιφερειακής βιομηχανίας, για την οικονομική και κοινωνική πρόοδο και ευημερία του τόπου μας”.