Η Ελένη Ασημάκη συστήθηκε στο κοινό πριν δύο χρόνια, όταν συμμετείχε στο «Greece's Next Top Model». Μάλιστα, είχε συγκινήσει τους πάντες, λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας της, το οποίο δεν της επέτρεπε να συνεχίσει την πορεία της στον διαγωνισμό.

Η γλυκιά κοπέλα βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή «Love It» και αποκάλυψε πως δεν χρειάζεται πλέον να κάνει μεταγγίσεις. Και αυτό γιατί τώρα πια ακολουθεί μία άλλη θεραπεία, η οποία της παρέχει μεγαλύτερη άνεση και λιγότερη ταλαιπωρία στην καθημερινότητά της.

Η Ελένη Ασημάκη πάσχει από μικροδρεπανοκυτταρική αναιμία και μέχρι και τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μοντέλων αναγκαζόταν να κάνει μεταγγίσεις κάθε δύο εβδομάδες.

Ωστόσο, όπως εξήγησε, μετά την εμφάνισή της στον «GNTM», επικοινώνησαν μαζί της άτομα που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα και την ενημέρωσαν πως υπάρχει μία θεραπεία που δεν επιβάλλει μεταγγίσεις. Η τελευταία απαιτεί μόνο την λήψη ενός χαπιού.

Η Ελένη Ασημάκη συνεχίζει να ασχολείται με το μόντελινγκ, με τη διαφορά ότι η ζωή της τώρα είναι ευκολότερη. Εξομολογήθηκε ότι παίρνει ημερησίως ένα χάπι και πηγαίνει στο νοσοκομείο μία φορά κάθε δύο μήνες.