Με ένα υπέροχο live ανοίγει τις «πύλες» του το Roof Piano Bar Restaurant του "My Way Hotel" στην Όθωνος Αμαλίας 15.

Το νέο μοντέρνο ξενοδοχείο της Αχαϊκής πρωτεύουσας στεγάζεται σε ένα επιβλητικό, ανακαινισμένο και αναβαθμισμένο κτίριο στην παραλιακή ζώνη, δίπλα στο κέντρο, αποτελώντας εξαιρετική επιλογή για κάποιον που επισκέπτεται την πόλη για επαγγελματικούς λόγους ή για αναψυχή.


Πλέον, από την Τετάρτη (27/10) στις 9.30 μ.μ. το "My Way Hotel" θα απευθύνεται και σε όσους θέλουν να περάσουν κάποιες ξέγνοιαστες στιγμές σε αυτό, μιας και το Roof Piano Bar Restaurant διοργανώνει opening event με τους Βασίλη Ακριβό (πιάνο), Εύη Γκιώνη (βιολί), Νίκο Βεντούρα (σαξόφωνο), αμφότεροι με υπέροχες φωνές, έτοιμες να σας ταξιδέψουν σε μελωδικά μονοπάτια.

Το trio band θα συνεχίσει να μας εκπλήσσει μουσικά κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Μέσα από ένα εκλεπτυσμένο μενού μεσογειακών επιλογών και όχι μόνο, ξεχωριστά κοκτέιλ και ατμοσφαιρική διακόσμηση ιδανική για μια ιδιαίτερη έξοδο, το πανοραμικό roof garden του "My Way" είναι έτοιμο να χαρίσει μοναδικές στιγμές διασκέδασης με θέα τον Πατραϊκό, όντας μια εναλλακτική επιλογή που έλειπε από την Πάτρα.


Θυμίζουμε πως πέρα από τις βραδιές που αναμένεται να κάνουν αίσθηση στην ατζέντα της πόλης, το εστιατόριο του ξενοδοχείου θα λειτουργεί καθημερινά, προσφέροντας νόστιμες επιλογές για κάθε γούστο και πάντα σεβόμενο τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Τηλ. Κρατήσεων: 6947663411