Ένα μοναδικό live performance με τον DJ Pantelis και τον σολίστ του κλαρίνου, Nick Saley διοργάνωσε την περασμένη Παρασκευή το "Bianco Restaurant - Cafe - Bar" σε συνεργασία με την Synthetical Records, παρουσιάζοντας το "Ethnic Soul Project".

Ήταν ένα event με ethnic και spiritual ήχους, σε συνδυασμό με modern electronica beats που δημιούργησαν το τέλειο soundtrack του φθινοπώρου.


Ο DJ Pantelis και ο Nick Saley έχοντας κυκλοφορήσει μαζί 10 singles ανάμεσά τους και μεγάλες επιτυχίες όπως τα "What Will be", "Ola Se Thimizoun", "Carpe Diem", "Sweet Lullaby", "Beirut" κ.α., κέρδισαν όπως ήταν αναμενόμενο τις εντυπώσεις, κάνοντας όσους διέσχιζαν τη Ρήγα Φεραίου να στρέψουν τα βλέμματα τους στον ξεχωριστό χώρο του "Bianco".

Τα events τους άλλωστε εδώ και 3 χρόνια είναι sold out τόσο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, οπότε η επιτυχία της βραδιάς ήταν δεδομένη, κρίνοντας από τον κόσμο.


Δείτε περισσότερες φωτογραφίες, βάζοντας στην ατζέντα σας κάποιο από τα μελλοντικά events του "Bianco", καθώς ήδη έχει βάλει τις βάσεις για ένα... δυνατό χειμώνα.