Αναστάτωση έχει προκληθεί στην Δραματική Σχολή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας με τις απολύσεις ή καλύτερα τις μη ανανεώσεις των συνεργασιών με τους «παλιούς» κυρίως καθηγητές.

Το όλο θέμα έρχεται για να σχετιστεί με ένα περιστατικό που έλαβε χώρα πριν από μερικές ώρες, όταν άγνωστος πήγε και έγραψε στην είσοδο του κτιρίου της Δραματικής Σχολής, στις παλιές σταφιδαποθήκες του Μπάρυ «Ντροπή σας».

Πάντως, σύμφωνα με κύκλους των σπουδαστών, μια τέτοια πράξη βανδαλισμού δεν έχει καμία σχέση με αυτούς, ενώ από την πλευρά τους οι απολυμένοι καθηγητές δεν θα ενέκριναν ποτέ κάτι τέτοιο, παρά την αδικία που θεωρούν ότι έχουν υποστεί.

Η πράξη αυτή έχει σίγουρα μία διάσταση βανδαλισμού, από την άλλη όμως αποτυπώνει και την κατακραυγή για τις αποφάσεις που έχουν παρθεί. 

Εξάλλου, είναι δεδομένο ότι υπάρχουν ήδη αντιδράσεις από τους σπουδαστές, βλέποντας ότι καθηγητές με τους οποίους είχαν συνεργαστεί και είχαν δεθεί μαζί τους συναισθηματικά, ξαφνικά δεν θα τους έχουν στο πλευρό τους τη νέα σπουδαστική χρονιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι μη ανανεώσεις συνεργασιών και οι ειδοποιήσεις για αυτή την εξέλιξη δια τηλεφώνου, συνεχίστηκαν. Πλέον οι καθηγητές που δεν θα είναι τη νέα χρονιά στην Δραματική Σχολή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Πάτρας, έχοντας ενημερωθεί για αυτή την εξέλιξη στα τέλη Οκτωβρίου, από τους τρεις που ήταν αρχικά, έφτασαν τους έξι. 

Μένει να δούμε αν ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί…