Χαμός από κόσμο το βράδυ του Σαββάτου στα στέκια της πόλης. 

Οι φοιτητές έχουν επιστρέψει και το γεγονός αυτό έχει τονώσει τη ζωή της πόλης. Το βράδυ του Σαββάτου η επιστροφή των φοιτητών ήταν ακόμα πιο αισθητή, αρκεί να έκανε κανείς μία βόλτα από το κέντρο της Πάτρας και να πήγαινε στα μέρη που αγαπάει η νεολαία και συνηθίζει να συγκεντρώνεται.

Για παράδειγμα στο πάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου, μπροστά από το ένα σιντριβάνι, εκεί που μαζεύονται οι νέοι δίνοντας ραντεβού, γινόταν ένας μικρός χαμός. Αγόρια και κορίτσια κάθονταν μπροστά από το σιντριβάνι και τα γύρω παγκάκια για αρκετή ώρα.

Κόσμο είχε επίσης το πάνω μέρος της Γεροκωστοπούλου, με τους νέους να κάνουν τις βόλτες τους και τους πρωτοετείς τις ξεναγήσεις τους στα στέκια της πόλης. Γεμάτα ήταν επίσης και τα τραπεζάκια των μαγαζιών που βρίσκονται εκεί, όπως στον πεζόδρομο της Ηφαίστου, αλλά και στην πλατεία Μαρκάτο.

Γενικότερα, η Πάτρα είχε αρκετή κίνηση το Σαββατόβραδο και ζωή, σε όλα της τα σημεία από την ακτίνα των Υψηλών Αλωνίων και της Τριών Ναυάρχων έως και την Αγία Σοφία. Ζητούμενο βέβαια είναι να μην υπάρξουν νέα θέματα με την διασπορά και την εξάπλωση του ιού, καθώς τα κρούσματα ειδικότερα στους νέους έχουν αυξηθεί.