Βγήκε έξω από τα ρούχα του ένας αρτοποιός στην Πάτρα όταν η επιχείρηση του δέχτηκε πρόστιμο από ελεγκτική υπηρεσία για τα μέτρα προστασίας.

Ο επαγγελματίας δεν άντεξε και από την αγανάκτηση του έγραψε στην τζαμαρία του καταστήματος με καυστικό τρόπο όλες αυτές τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μία επιχείρηση για να κρατηθεί στα πόδια της, κάτω από συνθήκες πανδημίας και με το κύμα ακρίβειας να έρχεται ορμητικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες όμως ο επαγγελματίας δεν έμεινε μόνο εκεί. Γέμισε με κοπριά και ζύμη το μαγαζί του εις ένδειξη διαμαρτυρίας και το έκλεισε για ορισμένες μέρες, προκειμένου να εκφράσει με αυτόν τον τρόπο την οργή του.

Σημειώνουμε ότι τα λειτουργικά έξοδα για μία ενεργοβόρα επιχείρηση, όπως είναι ένας φούρνος έχουν ανέβει στο ταβάνι με την εκτόξευση του ρεύματος, των καυσίμων και γενικότερα της ενέργειας. Παράλληλα, σημαντική αύξηση έχει γνωρίσει το αλεύρι και οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί ένας φούρνος. 

Πάντως, όσοι περνούν από τον φούρνο της γειτονιάς, κοιτάζοντας εντός του καταστήματος δεν μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους με την εικόνα που αντικρίζουν.