Η Κατερίνα Διδασκάλου έδωσε συνέντευξη στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου και το ένθετο “Τύπος TV” που κυκλοφορεί με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τις Άγριες Μέλισσες, τις στιγμές στα γυρίσματα που αποφεύγει να κοιτάξει τον Λεωνίδα Κακούρη, ενώ τόνισε πως φέτος θα δούμε «πολλές στιγμές κόλασης και παράδεισου».

Υπήρξαν σκηνές στις οποίες λυγίσατε;

Πάρα πολλές σκηνές. Βέβαια, έχω πολλές σκηνές με τον Λεωνίδα Κακούρη, με τον οποίο γελάω πάρα πολύ. Τυγχάνει να κλαίω για τις ανάγκες του ρόλου, να ξεσπώ και φοβάμαι να τον κοιτάξω για να μη βάλω τα γέλια.

Πώς θα δούμε τη Μυρσίνη στα επόμενα επεισόδια;

Θέλει να φέρει τα παιδιά της κοντά της, είναι το πρώτο της μέλημα. Επίσης, θα περάσει διά πυρός και σιδήρου για να συμβεί αυτό, νιώθει διαλυμένη με τα όσα βλέπει και εκτυλίσσονται. Τα παιδιά της γίνονται μάρτυρες κατηγορίας στον πατέρα της και είναι τραγικό.

Η σχέση με τον Δούκα πώς θα εξελιχθεί;

Έχει τα δικά της σκαμπανεβάσματα, αλλά είναι δύο άνθρωποι που δεν παύουν ποτέ να είναι ζευγάρι. Έχουν αγαπηθεί με κόπο, οπότε στις δύσκολες στιγμές η σχέση τους είναι κόλαση και στις καλές… παράδεισος. Και σε αυτόν τον κύκλο, θα δούμε πολλές στιγμές κόλασης και παράδεισου.

Οι Άγριες Μέλισσες, διανύοντας την τρίτη τους χρονιά, νιώθετε ότι έχουν ανοίξει δρόμο για άλλης αισθητικής τηλεόραση;

Οι Άγριες Μέλισσες γράφουν ιστορία. Το εκλαμβάνω και από τα μηνύματα του κόσμου, από αυτά που μου στέλνουν στο Instagram. Όλο αυτό μου δίνει τρομερή ελπίδα για το κοινό που έχουμε στην Ελλάδα.