«Τα ματόκλαδα σου λάμπουν» τραγούδησε στη σκηνή του J2US, το βράδυ του Σαββάτου, η Σάσα Σταμάτη και ο Θέμης Αδαμαντίδης. Η πληθωρική προσωπικότητα της δημοσιογράφου, ωστόσο, έκανε τον Σταμάτη Φασουλή να ξεσπάσει κατά την κριτική του, όπως αναφέρει το zappit.

«Σταμάτη, είσαι πάντα ξινισμένος όταν με βλέπεις» πρόλαβε να πει η Σάσα Σταμάτη για να… προδιαθέσει όμορφα τον κριτή της.

Ειδικότερα, αμέσως μετά, ο καλλιτέχνης και κριτής του μουσικού σόου του Alpha τόνισε πως «είσαι υπέροχη, είσαι πολύ ωραία είσαι κούκλα, είσαι από τις ωραιότερες γυναίκες και το σπαταλάς σε διάφορες εξυπνάδες που λες. Γιατί αγάπη μου; Γιατί λες τόσες εξυπνάδες; Ασε να ακούσεις. και τους άλλους που λένε Είναι η πρώτη φορά που τραγούδησες ωραία το τραγούδι, είναι ένα σπάνιο τραγούδι, δεν έκανες παραφωνίες πολλές τουλάχιστον. Πρώτη φορά σε είδαμε να τραγουδάς. Μην θες να πεις και εξυπνάδες. Στάσου εκεί όπως είσαι, δωρική».

Η Σάσα Σταμάτη δεν έπαψε να προσπαθεί να τον διακόψει με αποτέλεσμα ο Σταμάτης Φασουλής να μην κρατηθεί και να αναφωνήσει «σκάσε»!

«Αν έλεγα εγώ το σκάσε στην τηλεόραση θα με είχαν λιθοβολήσει» αποκρίθηκε με νόημα η Σάσα Σταμάτη.