Συστατικά

130 γρ. μοτσαρέλα, κομμένη σε μικρά κομμάτια
50 γρ. τσένταρ, τριμμένο
1 κουτ. της σούπας γλυκιά μουστάρδα
4 φιλέτα κοτόπουλου, αρκετά χοντροκομμένα

Τρόπος Μαγειρέματος

Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο σου στους 180 βαθμούς C.
Σε ένα μπολ, αναμειγνύεις τους δύο τύπους τυριών και τη μουστάρδα.
Στον πάγκο της κουζίνας, απλώνεις τα φιλέτα κοτόπουλου και με ένα μαχαιράκι τα ανοίγεις προσεκτικά. Τα γεμίζεις με το μείγμα που έχεις στο παραπάνω μπολ και τα κλείνεις όσο πιο καλά μπορείς.
Μεταφέρεις προσεκτικά σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο για 25 λεπτά.
Απολαμβάνεις όσο είναι ζεστό.

Πηγή: tlife.gr