Στα δικαστήρια οδηγήθηκε ο 20χρονος καθ' ομολογίαν μητροκτόνος στο Αιγάλεω, ο οποίος το πρωί της Παρασκευής (22/10) παραδόθηκε στις αστυνομικές Αρχές.

Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τον 27ο ανακριτή για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας με δόλο, οπλοφορία, οπλοχρησία και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση.

Ο 20χρονος έλαβε προθεσμία και θα απολογηθεί τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι, ο 20χρονος παραδόθηκε σήμερα το πρωί στη ΓΑΔΑ, συνοδεία του δικηγόρου του, καθώς ομολόγησε ότι σκότωσε την περασμένη Τετάρτη την 54χρονη μητέρα του μέσα στο σπίτι τους, στην οδό Βεροίας στο Αιγάλεω.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά από αστυνομικές πηγές, ο νεαρός φορούσε και μία ματωμένη μπλούζα. «Ηρθα να παραδοθώ. Σκότωσα τη μάνα μου», είπε ο νεαρός μητροκτόνος στους αστυνομικούς της φρουράς του Αστυνομικού Μεγάρου της Λ. Αλεξάνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr.

Αρχικά, οδηγήθηκε στα κρατητήρια του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, που έχει αναλάβει την προανάκριση.

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή την περασμένη Τετάρτη, μέσα στο σπίτι της, ενώ σύμφωνα με τον ιατροδικαστή έφερε βαθιά τραύματα από μαχαίρι στον λαιμό και το στήθος της. Η οικογένεια, με πέντε παιδιά, φέρεται να αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ενώ ο πατέρας δεν βρίσκεται πια εν ζωή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 20χρονος ήταν ο αυτός που κάλεσε τις αστυνομικές Αρχές, ωστόσο στη συνέχεια εξαφανίστηκε.