Ανακατατάξεις έρχονται, σύμφωνα με πληροφορίες, στην εστίαση της Πάτρας ή τουλάχιστον καινούργιες προσθήκες που έρχονται να ενισχύσουν τις υπάρχουσες πιάτσες και τα στέκια της πόλης.

Ένα από αυτά τα στέκια για τους λάτρεις του καλού φαγητού, των μεζέδων και γενικότερα της εστίασης, είναι ο πεζόδρομος της Τριών Ναυάρχων, που συγκεντρώνει ειδικότερα τους καλοκαιρινούς μήνες αρκετό κόσμο όλων των ηλικιών.

Στα υπάρχοντα καταστήματα έρχεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να προστεθεί και ένα ακόμα, σε μια από τις κομβικές γωνίες στο πάνω μέρος της Τριών Ναυάρχων, στη συμβολή της με την Καραϊσκάκη.

Στην γωνία αυτή λειτουργούσε πιτσαρία (έχει πάει σχεδόν απέναντι), ενώ στη συνέχεια λειτουργούσε μέχρι πρότινος μια ψησταριά. Η ψησταριά έκλεισε, το μαγαζί ξενοικιάστηκε, όχι όμως για πολύ αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, το ακίνητο μισθώθηκε εκ νέου από επιχειρηματία της Πάτρας στον χώρο της εστίασης που λειτουργεί εδώ και χρόνια γνωστό εστιατόριο στο κέντρο της πόλης.

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ήδη έχουν ξεκινήσει εργασίες εντός του ακινήτου της Τριών Ναυάρχων. Πάντως, κρίνοντας από την επιτυχημένη διαδρομή του ήδη υπάρχοντος εστιατορίου του συγκεκριμένου επιχειρηματία, όταν το μαγαζί ανοίξει θα "ανεβάσει" το ύφος και την αισθητική της περιοχής.