Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο Ηλίας Γκότσης και μεταξύ άλλων εξήγησε τους λόγους που δεν θα ήθελε να προχωρήσει σε κάποια τηλεοπτική συνεργασία αυτό το διάστημα.

«Δεν είχα καμία πρόταση για τηλεόραση, αλλά κι εγώ δεν το κυνήγησα. Έμαθα πολλά από το Πρωινό, αλλά από ένα σημείο και μετά, δεν είχα να δώσω κάτι. Δεν ήθελα να υπάρχω ως γλάστρα», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα.

Στην συνέχεια, μίλησε για την εμπειρία του από την συμμετοχή του στο Survivor 2, όπου και αναδείχτηκε τελικά, νικητής. «Ένα μέρος από το έπαθλο του Survivor, το επένδυσα σε αυτό το γυμναστήριο. Δεν έχω κανένα νέο για το All Star Survivor. Νομίζω ότι έιναι πολύ δύσκολο να γίνει, λόγω budget», εξήγησε.

Για την σχέση του με τις γυναίκες και τα κολακευτικά μηνύματα που δέχεται στο Instagram, δήλωσε: «Δεν κοκκινίζω με μηνύματα στο Instagram, αλλά στέλνουν φωτογραφίες, πολύ καλοκαιρινές ή από παραλίες γυμνιστών». Στην συνέχεια, πρόσθεσε πως έχει πολλές φίλες γυναίκες, όμως δεν κυκλοφορεί με καμία, καθώς δεν θέλει να πυροδοτήσει φήμες.

Τέλος, για την συμπεριφορά του σε μία σχέση, ανέφερε: «Θα βαθμολογούσα τον εαυτό μου ως σύντροφο με ένα 6. Δεν είμαι πολύ εκδηλωτικός στα συναισθήματά μου και καταλήγω να γίνομαι αυτοκαταστροφικός».