Σε νέες δηλώσεις για τις δύο κόρες της και την καθημερινότητά τους προχώρησε η Χριστίνα Μπόμπα.

Η γνωστή influencer μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day για την φροντίδα των δίδυμων κοριτσιών της και αποκάλυψε πόσο δύσκολη ήταν στην αρχή η προσαρμογή της στον ρόλο της μητέρας.

«Είμαι πάρα πολύ καλά, πλέω σε πελάγη ευτυχίας και εύχομαι και στα δικά σας. Έχω ακόμα δέκα κιλά να χάσω, μόλις βγήκα από το μαιευτήριο έχασα 14-15 κιλά. Δεν με πειράζει όμως, δεν αγχώνομαι καθόλου, γιατί τώρα είναι διαφορετικές οι προτεραιότητές μου και η χαρά μου με τα μωρά μου, που λέω ότι όποτε μου έρθει, θα ξεκινήσω σιγά-σιγά. Δεν ξέρω ποιος γύρισε από το μαιευτήριο κι ένιωθε άνετα ότι το κατείχε. Εγώ ήμουν σε σοκ. Έλεγα πως δεν θα τα καταφέρω, αλλά τα καταφέραμε και τώρα είμαστε τόσο καλά», δήλωσε η Χριστίνα Μπόμπα.

Σχετικά με τον θηλασμό και την βοήθεια που δέχεται για την φροντίδα των κοριτσιών, ανέφερε: «Θηλάζω ακόμα, δεν κατάφερα να θηλάσω αποκλειστικά, οπότε κάνουμε μικτό θηλασμό. Φεύγω δύσκολα από το σπίτι, αλλά είμαι ευλογημένη, γιατί έχω βοήθεια. Μία η μία γιαγιά, μία η άλλη και μπορώ να φεύγω λίγο, αλλά δεν θέλω. Και στο επόμενο λοιπόν, γιατί μεγαλώνουν γρήγορα».