Σε μια εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε η Ιωάννα Μαλέσκου, το μεσημέρι της Πέμπτης, στον αέρα του Love It με αφορμή την ιστορία που είπε στην εκπομπή η τραγουδίστρια Ιουλία Καλλιμάνη. Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια είχε βρεθεί στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας στο παρελθόν και η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ αποκάλυψε πως έχει περάσει από την ίδια θέση, όπως αναφέρει το zappit.

Ειδικότερα, μετά από τη συνέντευξη στο πλατό, η Ιωάννα Μαλέσκου παραδέχθηκε πως «πέρασα κι εγώ από μία τέτοια φάση. Ήμουν κι εγώ φοιτήτρια, λίγο πριν τα 20. Δεν μπορούσα να βλέπω το σώμα μου. Ένιωθα ότι έχω πολλά παραπανίσια κιλά. 60 είναι τα κιλά μου. Και έβλεπα την εικόνα μου και προσπαθούσα να χάσω κιλά».

«Και το περιβάλλον μου το ενίσχυε, οι «φίλοι» και τα πρότυπα… Λάθος μου. Είχα μία εμμονή με τη ζυγαριά, ανεβοκατέβαινα και έβλεπα την αυξομείωση των γραμμαρίων».

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν έτρωγα τίποτα και ευτυχώς το κατάλαβα. Μέχρι που είδα μία σοκαριστική εικόνα που με κλόνισε. Σε αυτήν είχα δει πώς μπορείς να χάσεις δόντια κτλ… Είχα αποστεωθεί, έχανα κιλά από το πάνω μέρος, οπότε άλλαξε η εικόνα μου. Το κάτω έμενε στάσιμο. Έπαθα ένα ταρακούνημα… Είχα φτάσει να ζυγίζω 52 κιλά που είναι για τα δικά μου δεδομένα σκιά του εαυτού μου. Η εικόνα που έβλεπα στον καθρέφτη ήταν εικόνα που με στενοχωρούσε».