Σε νυχτερινή εκδήλωση βρέθηκαν οι κάμερες όπου μεταξύ άλλων έδωσε το παρών και ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Ο επιχειρηματίας και πρώην παίκτης του Survivor μίλησε τόσο για την σημερινή σχέση με τον Ηλία Μπόγδανο όσο και την «συνάντηση» με τον Γιώργο Λιάγκα μετά την αποχώρηση του από το πρωινό του ΑΝΤ1.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν μου ταίριαζε το πρωινό. Πιστεύω ότι μου ταίριαζε απλά δεν μου είχαν δώσει συγκεκριμένο ρόλο. Άρα για αυτό πήρα και γω την απόφαση να αποχωρήσω».

«Με τον Λιάγκα είχαμε κάποια θεματάκια, κάτι unfollow και τέτοιες ιστορίες. Εγώ δεν κρατάω σε κανέναν κακία. Είχαμε συναντηθεί στο Παλλάς, στην πρεμιέρα του Τζέιμς Μποντ, τον χαιρέτησα και απλά δεν με χαιρέτησε»

«Μου έχουν γίνει κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις, θέλω να τις μελετήσω λίγο και να πάρω μια ωραία και σωστή απόφαση» πρόσθεσε ο επιχειρηματίας και πρώην παίκτης του Survivor. «Δυστυχώς δεν μιλάμε με τον Ηλία Μπόγδανο. Τελικά με τον Τριαντάφυλλο νόμιζα ότι δεν θα έχω επαφές αλλά μιλάμε σχεδόν καθημερινά. Εγώ πάντως δεν έχω τσακωθεί με τον Ηλία. Τώρα αυτός γιατί λέει ότι δεν θα πήγαινε ούτε για καφέ μαζί μου, ενώ ξέρει ότι τον είχα στηρίξει μέσα στο παιχνίδι… Την αχαριστία ούτε ο Θεός δεν την συγχωρεί. Αν κάποιοι το βλέπουν αλλιώς και το παίζουν σούπερ σταρ, δεν ξέρω».