Άγριο περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Χατζή του Αιγίου όταν τρεις άτομα που φορούσαν κουκούλες και είχαν όλα μαζί τους  επιτέθηκαν σε μία νεαρή γυναίκα.

Το περιστατικό έγινε το μεσημέρι της Τρίτης. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η γυναίκα η επίθεση που δέχτηκε ήταν ιδιαίτερα άγρια, με τους δράστες να την χτυπούν στο κεφάλι και στο σώμα. Η νεαρή έχασε της αισθήσεις της και έχει υποστεί σοκ.

Οι ληστές ήταν ιδιαίτερα επιθετικοί και αδίστακτοι αφού την χτύπησαν ενώ αυτή ήταν έτοιμη να τους δώσει το πορτοφόλι με τα χρήματα που τους ζητούσε. Ο ένας από αυτούς μάλιστα όταν την ακινητοποίησαν εντός του αμαξιού της την σημάδευε με όπλο και ο άλλος κρατούσε μαχαίρι επάνω του.

Οι δράστες της πήραν τελικά 400 ευρώ που είχε πάνω της για αγορά προμηθειών του μαγαζιού της και αφού την χτύπησαν έφυγαν με ένα αυτοκίνητο μαύρου χρώματος.  Η νεαρή γλίτωσε έτσι τα χειρότερα αφού οι τρεις κουκουλοφόροι ήταν αποφασισμένοι για όλα.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και έχει υποστεί κάταγμα στα πλευρά και ελαφρά τραύματα στο πρόσωπο.  Το περιστατικό καταγγέλθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Αιγιαλείας και από τις μέχρι τώρα έρευνες σε συνδυασμό με τις περιγραφές του θύματος, φαίνεται πως πρόκειται για σεσημασμένους κακοποιούς Ρομά.