"Μετά το πέρας της κατάθεσης των υποψηφιοτήτων για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ, μια διαδικασία που εξελίχτηκε με πολλές διακυμάνσεις, ξεκινώντας από την απρόσμενη απόσυρση της Προέδρου Φώφης Γεννηματά και την επανεμφάνιση του πρώην Προέδρου-Πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου, γεγονότα που άλλαξαν όλες τις ισορροπίες τόσο στο πολιτικό περιεχόμενο αυτής της διαδικασίας όσο και στα οργανωτικά χαρακτηριστικά της εκλογικής αναμέτρησης της 5ης Δεκέμβρη, ως μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κινήματος κ ως ενεργός πολίτης αποφάσισα να συμπορευτώ:

 

  • Για τη γενιά μου, που άφησε την πατρίδα μας και μετανάστευσε πριν δέκα χρόνια όταν η χώρα μας κατέρρεε οικονομικά από την καταστροφική διακυβέρνηση της ΝΔ και του κ. Καραμανλή, που κανείς δεν κατάφερε να φέρει πίσω.
  • Με τη γενιά μου, ενωμένη με αυτόνομη πολιτική πορεία της παράταξης μας - για την 2η μεγάλη πολιτική αλλαγή στη χώρα μας, μακριά από το λαϊκισμό της δήθεν αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ και της συντηρητικής ΝΔ .
  • ΜΑΖΙ με τη γενιά μου, που τόσα χρόνια χρησιμοποιήθηκε στο εσωτερικό της παράταξης από τα πολιτικά τζάκια και κατέληξε θεατής της πολιτικής για να εξυπηρετούνται πολιτικές φιλοδοξίες συγκεκριμένων ολίγων πάντα παραγόντων της παράταξης.

 

ΘΑ ΔΩΣΩ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΜΟΥ ΣΤΙΣ 5ης ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ 

ΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

   Το μυστικό της αλλαγής είναι να επικεντρώσεις όλη σου την ενέργεια όχι στην καταπολέμηση του παλιού, αλλά στο χτίσιμο του νέου… Σωκράτης" αναφέρει στη δήλωσή του ο Άρης Καρβούνης, Πρ.Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Αχαίας, Μέλος Κεντρικής Επιτροπής Κινήματος Αλλαγής/ΠΑΣΟΚ.