Οι δηλώσεις που παραχώρησε ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου στην κάμερα του Καλύτερα Δεν Γίνεται και η αναφορά του στον Δημήτρη Λιγνάδη, προκάλεσαν αρνητικά σχόλια από τη Ναταλία Γερμανού. Στη συνέχεια, όμως, ο ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, κάνοντας λόγο για προϊόν κακού μοντάζ, όπως αναφέρει το zappit.

Καλεσμένος στο Πρωινό την τετάρτη, ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου δήλωσε τα εξής: «Όταν δίνεις μια συνέντευξη 35-40 λεπτών και παίζουν 2 λεπτά, είναι λογικό να κοπούν διάφορα. Αυτό που κόπηκε ήταν αυτό για το οποίο αντέδρασε η κ. Γερμανού. Με ρώτησε ο δημοσιογράφος για τον Δημήτρη Λιγνάδη, του είπα ότι τον ξέρω τον άνθρωπο, τον είχα καθηγητή και εμένα προσωπικά δεν μου είχε κάνει τίποτα, αλλά… Από εκεί και πέρα είπα όλες τις θέσεις μου, τα πιστεύω μου. Κόπηκε εκεί το βίντεο και η κ. Γερμανού αντέδρασε».

«Η Ναταλία Γερμανού επικοινώνησε μαζί μου, έκανε repost την ανάρτησή μου και μου εγγυήθηκε ότι την εβδομάδα που έρχεται θα παιχτεί ολόκληρο το απόσπασμα», αποκάλυψε ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου.