Δύο μετάλλια έχει κατορθώσει και έχει πάρει μέχρι ώρας η εθνική ομάδα νέων/νεανίδων πυγμαχίας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που γίνεται στο Μαυροβούνιο. Μεταξύ αυτών των δύο μεταλλίων το ένα ανήκει στην Πατρινή πυγμάχο της Παναχαϊκής, Αντωνία Γιαννακοπούλου.

Πιο συγκεκριμένα σε ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας: «Τεράστια επιτυχία για την Ελληνική πυγμαχία σημείωσαν οι αθλήτριές μας Βασιλική Σταυρίδου και Αντωνία-Φιλίππα Γιαννακοπούλου, περνώντας θριαμβευτικά στα ημιτελικά του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νέων/Νεανίδων στο Μαυροβούνιο.

Η Βασιλική νωρίς το απόγευμα άνοιξε πρώτη το χορό της νίκης, κερδίζοντας την Ουγγαρέζα αντίπαλό της με knock out και αργότερα ακολούθησε η Αντωνία-Φιλίππα με μια ολοκληρωτική επικράτηση απέναντι στην Ιταλίδα πρωταθλήτρια.

Οι προσπάθειες των δυο κοριτσιών ήταν ιδιαιτέρως  συγκινητικές, καταφέρνοντας να πετύχουν τη μεγαλύτερη επιτυχία που έχει σημειώσει η εθνική ομάδα Νέων/Νεανίδων στην ιστορία της!!!

Μέχρι τώρα μετράμε δυο χάλκινα μετάλλια και προχωράμε για τους τελικούς. Επίσης, η ελληνική πυγμαχία έχει άλλη μια ευκαιρία να πανηγυρίσει μια ακόμα τεράστια επιτυχία με την προσπάθεια του αθλητή μας Ισίδωρου Κεφαλληνού, ο οποίος με μια ακόμα νίκη θα μπει και αυτός στα μετάλλια.

Ο πρόεδρος της ΕΟΠ κος Χάρης Μαριολης και το Δ.Σ. συγχαίρει όλους τους αθλητές και αθλήτριες για τις θαυμαστές προσπάθειές τους, όπως επίσης και τους ομοσπονδιακούς προπονητές τους και εύχεται καλή επιτυχία στην Αντωνία Φιλίππα, τη Βασιλική και τον Ισίδωρο για τη συνέχεια. Μας κάνετε υπερήφανους!!!».