Συνεχίζοντας τις εθιμοτυπικές, πλην όμως ουσιαστικού περιεχομένου επισκέψεις του, ο υποψήφιος για την προεδρία της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης μετέβη το πρωί της Δευτέρας στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του, είχε συνάντηση με αντιπροσωπεία του Σωματείου Εργαζομένων του νοσηλευτικού ιδρύματος, στη διάρκεια της οποίας ενημερώθηκε εκτενώς για τα προβλήματα του κλάδου.

Επιπλέον, ο κ. Αντώνης Κουνάβης συναντήθηκε με τον Καθηγητή Καρδιολογίας Περικλή Νταβλούρο, ο οποίος του ευχήθηκε ολόψυχα «καλή επιτυχία» στην εκλογική αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής.

Επιπροσθέτως, συναντήθηκε και με τον Καθηγητή Ακτινολογίας Δημήτρη Σιαμπλή, ο οποίος επιβεβαίωσε τη στήριξη του στο πρόσωπο του, υπέρ της υποψηφιότητας του οποίου άλλωστε, πρώτος, είχε υπογράψει.

Παράλληλα, μέλη της Νέας Δημοκρατίας εκφράζουν καθημερινά την υποστήριξη τους στον αυτοδημιούργητο επιχειρηματία, με την πεποίθηση ότι ο ίδιος μπορεί να φέρει μια νέα εποχή στη ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Αχαΐας.