Απίθανος ο Νίκος Δίπλαρος, εξελίσσεται στον νέο ηγέτη του Απόλλωνα Πατρών και η εμφάνιση που έκανε στο ματς με την ΑΕΚ, σημειώνοντας 22 πόντους, έρχεται για να επιβεβαιώσει την παραπάνω διαπίστωση.

Ο παίκτης του Απόλλωνα Πατρών που ήρθε στην ομάδα με επιμονή του Νίκου Βετούλα και του τεχνικού τιμ, δίνει απαντήσεις σε όσους τον άφησαν να φύγει από τον Παναθηναϊκό το περασμένο καλοκαίρι. 

Ο στόχος του όμως δεν είναι αυτός. Εκείνο που τον ενδιαφέρει είναι να βοηθήσει την ομάδα του όσο μπορεί και αυτό έκανε στο ματς με την ΑΕΚ, με πολλούς και διάφορους τρόπους. 

Ένα παιδί που του αρέσει να δουλεύει, έχει επιμονή και υπομονή και ξέρει να μένει σε χαμηλούς τόνους, δείχνοντας την αξία του μέσα στο γήπεδο.

Σύμφωνα με πολλούς αν ο Πατρινός παίκτης που ξεκίνησε από τον Έσπερο συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς και εξελιχθεί ακόμα περισσότερο θα είναι ένας από τους γκάρντ της νέας γενιάς της εθνικής.

Πάντως, για την ώρα αυτός και αρκετοί ακόμα στον Απόλλωνα, είναι ένα κίνητρο για τον κόσμο για να πάει στο γήπεδο και να αγκαλιάσει αυτή την ομάδα που τόσο πολλά σημαίνει για το πατραϊκό μπάσκετ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι δύο από τους πρώην συμπαίκτες του τον αποθέωσαν στο instagram για την εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ. “Κακός είσαι ρε μ@λ@κ@! Προχωράμε εντάξει”, έγραψε στα ελληνικά ο Μάριο Χεζόνια, ενώ ο αρχηγός του Τριφυλλιού, Ιωάννης Παπαπέτρου σχολίασε: «Ναι μωρή παιχτάρα».