Στη ενότητα «Συμπλήρωσε τη φράση» στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» πήρε μέρος η Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία έδωσε ορισμένες απολαυστικές απαντήσεις.

«Δε θα μπορούσα να κάνω παρέα με κάποιον που λέει συνέχεια ψέματα. Εκμεταλλεύτηκα τη δημοσιότητά μου για να βρω ξαπλώστρα σε πολυσύχναστη παραλία. Το πιο ντροπιαστικό που μου συνέβη ήταν την πρώτη μέρα στο Survivor ζήτησα να μου δείξουν τις τουαλέτες. Έχω μετανιώσει για το φαγητό που έφαγα μετά τον Άγιο Δομίνικο», είπε αρχικά η Ανθή Σαλαγκούδη.

Η Ανθή Σαλαγκούδη συνέχισε: «Το πιο απρεπές που έχει γραφτεί για μένα είναι για την οικογένειά μου. Η μεγαλύτερη τρέλα που έχω κάνει για έναν έρωτα είναι ότι πήγα να τον δω στο Λονδίνο χωρίς να με περιμένει. Κάτι που δεν γνωρίζετε για το Survivor είναι ότι πλενόμασταν με την άμμο από τη θάλασσα. Την πρώτη φορά που είδα τον Περικλή μετά το Survivor ήταν λίγο αμήχανα».

«Σιχαίνομαι την απλυσιά και την βρομιά. Παλαιότερα με είχαν μπερδέψει με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Το πιο αστείο φλερτ που μου έκαναν ήταν με κομπλιμέντα για τις αγωνιστικές μου ικανότητες. Θα παρουσίαζα μια εκπομπή με κοινωνικό περιεχόμενο», πρόσθεσε επίσης η Ανθή Σαλαγκούδη.