Καλεσμένη στο Πρωινό την τρίτη ήταν η Μπέσυ Μάλφα. Με αφορμή την περιπέτεια υγείας που αντιμετωπίζουν αυτό το διάστημα τόσο η Φώφη Γεννηματά όσο και η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να ρωτήσει την ηθοποιό για τη δική της περιπέτεια υγείας που είχε στο παρελθόν, όπως αναφέρει το zappit. Η Μπέσυ Μάλφα θέλησε αρχικά να ξεκαθαρίσει τα εξής:

«Εγώ δεν είχα καρκίνο, έχει τεράστια διαφορά. Πρέπει να τα προσεγγίζουμε με ιδιαίτερη προσοχή αυτά τα πράγματα, επειδή με είχαν ενοχλήσει τα δημοσιεύματα τότε γιατί η άγνοια μπορεί να οδηγήσει τους ανθρώπους σε φοβίες και σε τρόμο. Είναι άλλο το μηνιγγίωμα, που είναι όγκος στον εγκέφαλο χειρουργείται και θεραπεύεται άμεσα και είναι άλλο η ασθένεια.

Εγώ το βίωσα πολύ καλά, δεν φοβήθηκα καθόλου, το αντίθετο. Πήγα τη μία μέρα έκανα το χειρουργείο μου, την άλλη μέρα ξύπνησα, έμεινα δυο μέρες στο νοσοκομείο και γύρισα σπίτι μου».

Στη συνέχεια της κουβέντας, αναπτύχθηκε ένας… ιδιαίτερος διάλογος με μια κάποια αμηχανία και από τις δύο πλευρές…

Μπέσυ: Απορώ γιατί το συζητάμε ακόμα. Θα με ενοχλήσει να δω πάλι αύριο… Είχαν γράψει πολλά… Επίσης, το θεωρώ δυσοίωνο που ήρθα να μιλήσω για το θέατρο και λέμε τώρα γι’ αυτό.
Γιώργος: Θα μιλήσουμε για το θέατρο, μην αγχώνεσαι.
Μπέσυ: Δεν αγχώνομαι, θα μπορούσα να μην έρθω και καθόλου, αλλά…
Γιώργος: Γιατί να μην έρθεις καθόλου.
Μπέσυ: Λέω ότι είναι μια υποχρέωσή μας να μιλάμε για το θέατρο, απλά δεν θα ήθελα να ξεκινήσουμε έτσι. Αυτό είναι κάτι που ανήκει στο παρελθόν, πρέπει να αφήνουμε τα πράγματα στο παρελθόν και να κοιτάμε μπροστά με χαρά.