Φρίκη και οργή προκαλούν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης βιασμού ανηλίκων από τον θείο τους, στη Θεσσαλονίκη.

Ο θείος τέρας στην απολογία του παραδέχτηκε τις διεστρεμένες πράξεις του και επιχείρησε να πείσει ότι έχει μετανιώσει επικαλούμενος μάλιστα και τον… Θεό.

«Τα έκανα όλα αλλά πλέον έχω μετανιώσει και έχω ζητήσει συγχώρεση από τον Θεό» ανέφερε, προσθέτοντας «έχω πειράξει μόνο το αγόρι και το ένα κορίτσι. Το κορίτσι το φιλούσα στο στόμα και τη χάιδευα. Τη θώπευα και στα γεννητικά της όργανα. Το αγόρι το χάιδευα και αυνανίστηκα μπροστά του» είπε.

Επιπλέον, ο 51χρονος παραδέχτηκε ότι βιντεοσκοπούσε τα ανίψια του, ωστόσο αρνείται ότι τους έδινες δώρα με με σκοπό τα ανταλλάγματα. «Δώρα δεν έκανα. Μόνο Χριστούγεννα και Πάσχα. Τα βίντεο με τα ανίψια μου τα έδειξα σε έναν φίλο μου. Δεν ξέρω αν τα αποθήκευσε γιατί τον άφηνα μόνο με το κινητό μου για να πηγαίνω τουαλέτα. Μου είχε πει ότι του αρέσει να βλέπει τέτοια» πρόσθεσε.

Φρίκη
Υπενθυμίζεται ότι επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια, από το 2009 μέχρι και το 2013, ο 51χρονος ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του πάνω στα ανήλικα ανίψια του.

Όποτε έλειπαν όλοι από το σπίτι έβρισκε την ευκαιρία, με το πρόσχημα της φροντίδας, και βίαζε τα ανήλικα παιδιά. Μάλιστα, βιντεoσκοπούσε τις φρικτές πράξεις του. Τότε, τα ανίψια του ήταν μόλις, 3, 5 και 6 ετών.

Ένα από τα παιδιά, αγόρι, 18 ετών σήμερα, κατήγγειλε όλη τη φρίκη που βίωσε από τον ίδιο του τον θείο κι έτσι, σε βάρος του 51χρονου σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, πορνογραφία ανηλίκων, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους, κατάχρηση ανηλίκων και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

«Ο αδερφός του πατέρα μου με κακοποιούσε σεξουαλικά για τρία χρόνια» εξομολογήθηκε ο 18χρονος που ήταν μόλις 6 ετών το 2009 όταν και ξεκίνησε η συστηματική του κακοποίηση. Για τρία ολόκληρα χρόνια, όπως κατήγγειλε, ο θείος του ικανοποιούσε τις αρρωστημένες του ορέξεις τόσο στον ίδιο όσο και στα δύο μικρότερα ξαδερφάκια του.

«Έκλεισα τα 18 μου χρονιά πριν έναν μήνα και τότε έκανα μια συζήτηση με τον μπαμπά μου και συνειδητοποίησα ότι ο θείος μου παραμένει ατιμώρητος για αυτά που έκανε και γι’ αυτό το καταγγέλλω. Είναι αδελφός του μπαμπά μου και μένει με τους γονείς του. Για 3 ολόκληρα χρονιά από όταν πήγαινα Α Δημοτικού έως και Γ Δημοτικού, οι γονείς μου επειδή εργάζονταν, ουσιαστικά τον πρώτο χρόνο καθημερινά, ενώ τα επόμενα μόνο κάθε Σαββατοκύριακο, με πήγαιναν στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς οπού έμενε και ο θείος για να με προσέχουν. Έμενα πολλές ώρες και κατά κύριο λόγο διανυκτέρευα. Εκεί με κακοποιούσε σεξουαλικά» ανέφερε αρχικά ο 18χρονος.

Ξετυλίγοντας το κουβάρι των φρικιαστικών αναμνήσεών του, υποστήριξε ότι η κακοποίησή του άρχισε από απλές θωπείες σε διάφορα μέρη του σώματός του, όπως κεφάλι ή πόδια, ενώ αργότερα και μετά από κάποιο διάστημα, άρχισε να τον χαϊδεύει στα γεννητικά όργανα.

«Μετά άρχισε να μου κάνει κι αλλά πράγματα και αυνανιζόταν. Στις απλές θωπείες ήταν μέσα στο σπίτι, αλλά όχι στο ίδιο δωμάτιο, ο παππούς και η γιαγιά» πρόσθεσε, διευκρινίζοντας πως όταν «όταν όμως έκανε χοντρά πράγματα, απουσίαζαν ο παππούς και η γιαγιά».

Αρκετές μάλιστα φορές, σύμφωνα με την κατάθεση του 18χρονου, ο ανώμαλος άντρας βιντεοσκοπούσε τις ειδεχθείς πράξεις του με το κινητό του τηλέφωνο το οποίο τοποθετούσε σε κάποιο έπιπλο.

Η δικηγόρος του 18χρονου LIVE NEWS, και μίλησε για κακουργηματική πράξη, καθώς το αυτόφωρο έχει παρέλθει εδώ και χρόνια. Συγκεκριμένα είναι δύο τα εγκληματα, δύο κακουργήματα και 2 πλημμελήματα και κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Η πλευρά του 18χρονου ζητά τη σύλληψη του δράστη άμεσα. Η κατάθεση ψυχής του νέου, εγινε χωρίς ψυχολόγο καθώς είναι ενήλικος πλέον, ωστόσο το τμήμα ανηλίκων κάλεσε και τα άλλα δύο θύματα.