Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, το Τρίγωνο Άρη-Δία, σε βοηθά να πάρεις σήμερα, σοβαρές, ουσιαστικές και ωφέλιμες αποφάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές σου, που θα βελτιώσουν πολύ την ζωή σου! Επίσης, αν πρόσφατα είχες μία παρεξήγηση με κάποιοι πρόσωπο, την σημερινή ημέρα, θα μπορέσει να λυθεί, αρκεί να δραστηριοποιηθείς!

 

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα βιώσεις την απόλυτη ανανέωση στην σχέση σου σήμερα! Επίσης, υπάρχει πιθανότητα για μία πρόταση από τον σύντροφο σου, που θα σου δώσει μεγάλη χαρά! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις νέες γνωριμίες και φλερτ, που πολύ πιθανόν αργότερα να οδηγήσουν σε σταθερή και με μέλλον σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, οι συνεργασίες σου θα σε απογοητεύσουν μάλλον σήμερα! Μία οικονομική λύση θα έρθει και θα σε βγάλει από το αδιέξοδο και την ανασφάλεια!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, το Τρίγωνο Άρη-Δία, θα ομορφύνει με ποικίλους τρόπους την καθημερινότητα σου! Θα καταφέρεις να κάνεις θετικές κινήσεις και δράσεις σήμερα και όλες οι υποχρεώσεις σου θα διεκπεραιωθούν εύκολα! Επίσης, ηρεμείς, φροντίζεις τον εαυτό σου και ανανεώνεσαι ψυχολογικά, αλλά και εμφανισιακά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε με πράξεις τον έρωτα σου στο ταίρι σου και αυτό θα κάνει τον σύντροφο σου να μην αμφιβάλλει πια για τα συναισθήματα σου! Αν είσαι ελεύθερος, καλύτερα να αποφύγεις φλερτ, ανούσιες γνωριμίες και παιχνιδάκια! Ασχολήσου μόνο με αξιόλογες και σοβαρές ερωτικές προτάσεις πλέον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, ήρθε η στιγμή να καταφέρεις πάρα πολλά στον εργασιακό τομέα και αν το θελήσεις πραγματικά, θα καταπλήξεις τους με τις αποδόσεις σου! Στον οικονομικό τομέα, οι σπατάλες σου είναι υπερβολικές και θα έχεις απώλειες!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Σήμερα φίλε Δίδυμε, το Τρίγωνο Άρη-Δία, θα σου φέρει σίγουρα διασκέδαση, χαρά, απολαύσεις δημιουργικότητα και ακαταμάχητη λάμψη! Μπορείς τώρα να κατακτήσεις κάθε σου υψηλό στόχο, αφού η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου, για να αποκτήσεις ο,τιδήποτε κι αν επιθυμείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος ανανεώνεις την σχέση σου και περνάτε υπέροχα με πολλούς τρόπους μαζί με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, είσαι ερωτεύσιμος και χορταίνεις φλερτ και θαυμαστές! Ένας νέος μεγάλος έρωτας είναι προ των πυλών και τον επιλέγεις ανάμεσα σε άπειρες κατακτήσεις και θαυμαστές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομική εύνοια θα έχεις, αρκεί να αποφύγεις υπερβολές και ρίσκο! Στον τομέα της καριέρας, θα υπάρξουν δυσκολίες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε, με το Τρίγωνο Άρη-Δία, υλοποιείς με απόλυτη επιτυχία επιθυμίες, στόχους και σκοπούς, που έχουν να κάνουν κυρίως, με το σπίτι και την οικογένεια! Κάνεις πράξη αυτά που σκέφτεσαι και θες με ευκολία! Προσπάθησε τώρα που έχεις εύνοια, να εξομαλύνεις προβληματικές συγγενικές σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η ιδανική ημέρα σήμερα, για απόφαση συγκατοίκησης, αλλά και επίλυσης παλαιών διαφορών! Αν είσαι ελεύθερος, λαμβάνεις τρυφερά μηνύματα και φλερτ, αλλά και μία ευκαιρία να έρθεις ξανά με έναν έρωτα από το παρελθόν! Η επανασύνδεση είναι πολύ πιθανή τώρα, αρκεί να κάνεις συνετές κινήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, είσαι αποτελεσματικός, δυναμικός και ικανός, γεγονός που αναγνωρίζεται! Ενδεχομένως να νιώσεις λίγο άγχος, λόγω οικογενειακών οικονομικών υποχρεώσεων!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα φίλε Λέοντα, με το Τρίγωνο Άρη-Δία, ευνοούνται απόλυτα επικοινωνίες, επαφές, νέα ξεκινήματα και σχέσεις με συγγενείς και αδέλφια! Θα έχεις ευκαιρίες για νέες ενδιαφέρουσες, αλλά και ωφέλιμες γνωριμίες! Μία ευχάριστη είδηση έρχεται κατά την διάρκεια της ημέρας και σου αλλάζει όλα σου τα δεδομένα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η συζήτηση και οι τρυφερές συνομιλίες, θα σε φέρουν πιο κοντά με το ταίρι σου, με τον οποίο θα πάρετε μία κοινή απόφαση σήμερα, που θα ωφελήσεις την σχέση σας στο άμεσο μέλλον! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις την χαρά του φλερτ! Επίσης, έρχεται η ευκαιρία για μία σχέση νέα, που θα σε συναρπάσει και πιθανόν να οδηγηθεί σε μία όμορφη, σταθερή σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα σου, οι εξελίξεις θα είναι θετικές, λόγω των αξιοζήλευτων εκφραστικών σου μέσων! Οικονομικά, θα υπάρξουν ξαφνικές δυσκολίες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Παρθένε, με το Τρίγωνο Άρη-Δία, θα ξεχωρίσεις για την αυξημένη σου αυτοπεποίθηση και την γοητευτική ωριμότητα σου! Σημαντικά για εσένα θέματα και διαπροσωπικές σχέσεις στην ζωή σου, σταθεροποιούνται, ακριβώς όπως εσύ μέχρι τώρα επιθυμούσες και είχες ανάγκη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην ενθουσιάζεσαι εύκολα και βιαστικά με μία νέα γνωριμία, διότι πρώτα πρέπει να σου αποδείξει με πράξεις ότι ενδιαφέρεται πραγματικά για εσένα! Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε την τάση σου για ζήλια και κτητικότητα, που ενδεχομένως να προκαλέσουν καυγάδες και τσακωμούς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό, αλλά και στον οικονομικό τομέα, κάνεις σοβαρά λάθη και θα έχεις απώλειες!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Ζυγέ, με το Τρίγωνο Άρη-Δία, η τύχη είναι με το μέρος σου, σε όλους τους τομείς της ζωής σου! Φρόντισε να εκμεταλλευτείς όλες τις ευκαιρίες που θα έρθουν στην ζωή σου και να κάνεις επιθυμίες και όνειρα πραγματικότητα! Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές κάθε είδους διορθώνονται και οι λύσεις που θες, έρχονται από το πουθενά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα αν είσαι ελεύθερος, είσαι απόλυτα τυχερός και αποτελεσματικός στις δράσεις σου, αφού οι συνέπειες θα είναι θετικές για εσένα! Πολύ πιθανόν να κάνεις μία νέα γνωριμία, να ερωτευτείς, να ενθουσιαστείς με ένα νέο πρόσωπο και θα φλερτάρεις ασταμάτητα! Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σήμερα, θα σου φέρει ένα πολύ καλό νέο ή θα σου κάνει μία συναρπαστική πρόταση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό, αλλά και στον οικονομικό τομέα θα έχεις επιτυχία σήμερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Σκορπιέ, με το Τρίγωνο Άρη-Δία, κάνε μια θετική ενδοσκόπηση και αναλογίσου τι πραγματικά επιθυμείς για να είσαι χαρούμενος και θα νιώσεις δυνατός, ανανεωμένος ψυχολογικά και ικανός να το πετύχεις πια! Εμπιστεύσου τη διαίσθηση σου, ώστε να κατανοήσεις ακριβώς αυτά που θες και να τα κατακτήσεις άμεσα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ένας κρυφός θαυμαστής, αποκαλύπτεται και σου δίνει απρόσμενη χαρά! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις έναν παρασκηνιακό έρωτα που σου αναστατώνει ευχάριστα την ζωή! Ωστόσο χρειάζεται προσοχή, γιατί κινδυνεύεις από αποκαλύψεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα οικονομικά, απολαμβάνεις τύχη! Επαγγελματικά, είσαι μάλλον υπερβολικά αφηρημένος και απρόσεκτος!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα έρχονται σίγουρα θετικά γεγονότα και ανανεωτικές συγκυρίες στο φιλικό σου περιβάλλον, αλλά και ευκαιρίες να πετύχεις μεγαλεπήβολους στόχους και όνειρα. Με το Τρίγωνο Άρη-Δία, οι φίλοι σε στηρίζουν, σε βοηθούν, σε φροντίζουν, προσφέροντας σου σημαντικά οφέλη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεις και βελτιώνεις με πολλους τρόπους την ερωτική σου σχέση! Ωστόσο, πες όχι σε ρήξεις και ξεσπάσματα προς τον σύντροφό σου! Αν είσαι ελεύθερος, καταφέρνεις και κατακτάς το αντικείμενο του πόθου σου, με μεγάλη ευκολία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, θα υπάρξουν πολλά προβλήματα και ενδεχομένως ανατροπές! Οικονομικά πρέπει να πάρεις εσύ πρωτοβουλίες, για να πετύχεις αυτό που επιθυμείς!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, θετικές και ουσιαστικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου με το Τρίγωνο Άρη-Δία! Η κοινωνική σου εικόνα βελτιώνεται στο έπακρο, αφού σήμερα θα νιώσεις με πολλούς τρόπους, πως οι γύρω σου πραγματικά σε σέβονται και σε θαυμάζουν, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες και την αξία σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου, σου δείχνει με κάθε τρόπο το ουσιαστικό ενδιαφέρον του και αυτό ανανεώνει και αναζωπυρώνει την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, αποφασίζεις να βάλεις προτεραιότητα την ουσιαστική ερωτική δέσμευση, παρά τις εφήμερες χαρές του έρωτα και το ανούσιο φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας , τα πράγματα εξελίσσονται άψογα, αφού η τύχη είναι με το μέρος σου! Οικονομικά, πες όχι τις ανούσιες σπατάλες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, το Τρίγωνο Άρη-Δία, σου προσφέρει τύχη, σε ό,τι κι αν κάνεις σήμερα! Οι συγκυρίες μέσα από κοινωνικές -και όχι μόνο- επαφές και επικοινωνίες, θα σου δώσουν πολλές ευκαιρίες να πετύχεις υψηλούς στόχους, να ανανεώσεις την καθημερινότητα σου, να αισιοδοξείς ξανά και να περάσεις υπέροχα, με όμορφη παρέα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος ετοιμάσου για ερωτική περιπέτεια και καλοπέραση! Τα ερωτικά σχέδια σου μπορούν τώρα να ολοκληρωθούν, χάρη στην αισιοδοξία, την τόλμη και την παιδικότητα σου! Ευνοείσαι ιδιαίτερα για νέες γνωριμίες και νέες σχέσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεις πλήρως την σχέση σου, με ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, κάνεις νέα ξεκινήματα και πετυχαίνεις υψηλούς στόχους! Οικονομικά θα υπάρξουν αρκετές ξαφνικές πιέσεις!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Η εύνοια είναι δεδομένη φίλε Ιχθύ, όσον αφορά βαθιές επιθυμίες και σχέδια που έχεις σαν σκοπό να υλοποιήσεις εδώ και πολύ καιρό! Το Τρίγωνο Άρη-Δία, θα σου δώσουν εσωτερική δύναμη και διορατικότητα, σε ό,τι κι αν θελήσεις να κάνεις ή να διεκδικήσεις σήμερα! Επιπλέον, μία αποκάλυψη σου δίνει μεγάλη χαρά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος έχεις πολλές ευκαιρίες για να έχεις εσύ το «πάνω χέρι» στις ερωτικές σου συναναστροφές, να ανανεώσεις και να μεταμορφώσεις την αισθηματική σου ζωή και να σαγηνεύσεις το άτομο που θες, αρκεί να μην παρασυρθείς και πάλι σε λάθος επιλογές! Αν είσαι δεσμευμένος, εκμεταλλεύσου την αυξημένη σεξουαλική σου διάθεση, αλλά απέφυγε νεύρα και ξεσπάσματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς τώρα με ευκολία να διευθετήσεις οφειλές και οικονομικές εκκρεμότητες! Στην εργασία, πέφτουν οι μάσκες κάποιων και αυτό θα σου ανοίξει τα μάτια για πολλά!

Πηγή: oroskopos.gr