Οι ταινίες από 21/10/2021 έως 27/10/2021 στην Odeon entertainment Πάτρας έχουν ως εξής:

Venom 2

Ο Tom Hardy επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη ως ο φονικός προστάτης Venom, ένας από τους πιο πολύπλοκους και ιδιαίτερους χαρακτήρες της MARVEL.

Σκηνοθεσία: ΑΝΤΙ ΣΕΡΚΙΣ
Σενάριο: ΚΕΛΙ ΜΑΡΣΕΛ
Ηθοποιοί: ΓΟΥΝΤΙ ΧΑΡΕΛΣΟΝ, ΝΑΟΜΙ ΧΑΡΙΣ, ΣΤΙΒΕΝ ΓΚΡΑΧΑΜ, ΜΙΣΕΛ ΓΟΥΙΛΙΑΜΣ, ΤΟΜ ΧΑΡΝΤΙ, ΡΕΪΝΤ ΣΚΟΤ
Διάρκεια: 97 λεπτά

Ron's Gone Wrong

Το "Ron's Gone Wrong" των 20th Century Studios και Locksmith Animation είναι η ιστορία του Μπάρνεϊ, ενός κοινωνικά αδέξιου μαθητή του γυμνασίου, και του Ρον, της νέας του ψηφιακής συσκευής που περπατάει, μιλάει και υποτίθεται ότι είναι ο "Καλύτερός του φίλος, έτοιμος για χρήση". Οι δυσλειτουργίες του Ρον, που διαδραματίζονται με φόντο την εποχή της κοινωνικής δικτύωσης, τους οδηγούν σε ένα ταξίδι γεμάτο δράση, στη διάρκεια του οποίου ένα αγόρι και ένα ρομπότ συμφιλιώνονται με τα υπέροχα μπλεξίματα που συνεπάγεται η αληθινή φιλία.

Σκηνοθεσία: Sarah Smith, Jean-Philippe Vine
Σενάριο: Peter Baynham, Sarah Smith

Minamata

Η νέα ταινία του Άντριου Λέβιτας, η οποία έκανε την επίσημη πρεμιέρα της στο 70ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου, ακολουθεί την αληθινή ιστορία του πολεμικού φωτογράφου Γιουτζίν Σμιθ (Τζόνι Ντεπ), ο οποίος έχει χαρακτηριστεί ως «ίσως ο πιο σημαντικός Αμερικάνος φωτογράφος στην ανάπτυξη του εκδοτικού φωτογραφικού δοκιμίου». Με τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο να έχει τελειώσει και οι φωτογραφίες του από τα μέτωπα των μαχών του Ειρηνικού να έχουν καθορίσει την εικόνα που είχε το αμερικάνικο κοινό για τον πόλεμο, ο Σμιθ έχει αποτραβηχτεί από την ενεργό δράση και την κοινωνία. Μέχρι την στιγμή που ένας φίλος του, του προτείνει να φωτογραφίσει για λογαριασμό του περιοδικού “Life” τις επιπτώσεις που έχει στους κατοίκους η σταθερή δηλητηρίαση των νερών από τα απόβλητα ενός χημικού εργοστασίου στη Μιναμάτα της Ιαπωνίας.

Σκηνοθεσία: Άντριου Λέβιτας
Ηθοποιοί: Τζόνι Ντεπ, Μπιλ Νάι, Χιρογιούκι Σανάντα, Μινάμι, Κάθριν Τζένκινς
Διάρκεια: 115 λεπτά

Condorito

Animation από τη Νότιο Αμερική βασισμένο σε διάσημο κόμιξ της περιοχής. Ο Κοντορίτο είναι ένα πουλί που ζει σε ένα γραφικό χωριό των Άνδεων, είναι ο αγαπημένος όλων κι ο ίδιος είναι ευτυχισμένος πλάι στη σύντροφό του Γιαγίτα.

Όταν, όμως, κατά λάθος η μαμά της φίλης του απαγάγεται από εξωγήινους εξαιτίας μιας φάρσας, ο Κοντορίτο πρέπει να ξανακάνει τα πάντα για να κερδίσει την κοπέλα του.

Είδος ταινίας: Κινούμενα σχέδια

Dune

Ο Ντενί Βιλνέβ δίνει τη δική του εκδοχή πάνω στο διασημότερο λογοτεχνικό sci-fi έπος. Ανεκπλήρωτο όνειρο του εικονοκλάστη Χιλιανού Αλεχάνδρο Χοδορόφσκι, αποκηρυγμένο έργο από τον αταξινόμητο Ντέιβιντ Λιντς και τώρα φιλόδοξο έπος διά χειρός του οραματιστή Ντενί Βιλνέβ («Blade Runner 2049»). Η διασκευή του λογοτεχνικού sci-fi αριστουργήματος του Φρανκ Χέρμπερτ είναι πλέον γεγονός και σύντομα πρόκειται να αποκαλύψει στο κοινό τα μυστικά της. Ο αγαπημένος της σινε-βιομηχανίας Τιμοτέ Σαλαμέ ενσαρκώνει τον Πολ Ατρείδη, γόνο μιας αριστοκρατικής οικογένειας, επιφορτισμένο με την προστασία του πλανήτη Αράκις, στα έγκατα του οποίου βρίσκεται η εξαιρετικά πολύτιμη ουσία μελάνζ και στην επιφάνειά του εξυφαίνονται οι πιο επικίνδυνες συνωμοσίες.

Πλάι στον Σαλαμέ συναντάμε ένα πρωτοκλασάτο καστ, με επικεφαλής τους Ζεντάγια, Τζέισον Μομόα, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Τζος Μπρόλιν, Σαρλότ Ράμπλινγκ και Όσκαρ Άιζακ.

No Time to Die

Στην ταινία No Time To Die, ο Μποντ έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Η γαλήνη του θα διακοπεί, όταν ο παλιός του φίλος Φίλιξ Λέιτερ της CIA εμφανίζεται ζητώντας τη βοήθειά του. Η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα που τον έχουν απαγάγει αποδεικνύεται πιο περίπλοκη απ’ ό,τι αναμενόταν, οδηγώντας τον Μποντ στα χνάρια ενός μυστηριώδους «κακού», ο οποίος κατέχει μια επικίνδυνη, νέα τεχνολογία.

Σκηνοθεσία: Κάρι Τζότζι Φουκουνάγκα
Ηθοποιοί: Ντάνιελ Κρεγκ, Ράμι Μάλεκ, Λεά Σεϊντού, Λασάνα Λιντς, Μπεν Γουίσο, Ναόμι Χάρις, με τον Τζέφρι Ράιτ, τον Κρίστοφ Βάλτς και τον Ρέιφ Φάινς ως «Μ».

Luca

Ο Λούκα και ο Αλμπέρτο είναι δύο μικρά αγόρια που ζουν ένα ονειρεμένο καλοκαίρι στην ιταλική Ριβιέρα. Γίνονται φίλοι με την ατίθαση Τζούλια και αποφασίζουν να τη βοηθήσουν σε έναν ποδηλατικό αγώνα, προσέχοντας να μην αποκαλυφθεί το μεγάλο μυστικό τους. Το ότι στην πραγματικότητα δεν είναι άνθρωποι, αλλά θαλάσσια τέρατα από έναν άλλο κόσμο ακριβώς κάτω από την επιφάνεια του ωκεανού.

Σκηνοθεσία: Ενρίκο Καζαρόζα
Κατηγορία: Παιδική

Man of God/Ο Άνθρωπος του Θεού

Η δημοτικότητα του Νεκτάριου Κεφάλα, Μητροπολίτη Πενταπόλεως, προκαλεί τη ζήλια των κληρικών στην Αλεξάνδρεια. Από φόβο ότι θα γίνει ο επόμενος Πατριάρχης Αιγύπτου, ο κλήρος τον δυσφημίζει με αποτέλεσμα να του στερήσουν την ιερατική του ιδιότητα και να τον εξορίσουν από την Αίγυπτο. Στην Αθήνα πια, χάρη στην εξελιγμένη παιδαγωγική του τακτική γίνεται ξακουστός και κοσμαγάπητος και την ίδια εποχή επιδίδεται σε σπουδαίο συγγραφικό έργο. Όμως ο φόρτος εργασίας τον καταπονεί και αποφασίζει να αποσυρθεί στην Αίγινα. Ξαναχτίζει ένα ερειπωμένο μοναστήρι με τα ίδια του τα χέρια και χάρη στη φήμη του το μοναστήρι μεγαλώνει. Η Mονή όμως δεν αναγνωρίζεται ποτέ, ενώ ο Άγιος Νεκτάριος κατηγορείται άδικα για ανηθικότητα. Στο Αρεταίειο νοσοκομείο λίγο πριν το τέλος του, θα κάνει το τελευταίο του θαύμα.

Σκηνοθεσία: ΓΕΛΕΝΑ ΠΟΠΟΒΙΤΣ

Σενάριο: ΓΕΛΕΝΑ ΠΟΠΟΒΙΤΣ

Ηθοποιοί: ΤΑΝΙΑ ΤΡΥΠΗ, ΑΡΗΣ ΣΕΡΒΕΤΑΛΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΝΚΟΓΛΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΛΗΣ, ΜΙΚΙ ΡΟΥΡΚ, ΜΑΝΟΣ ΓΑΒΡΑΣ, ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗΣ, ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΚΑΛΕΤΣΑΝΟΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ, ΤΟΝΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΚΑΛΑΝΙ, ΚΑΡΥΟΦΥΛΛΙΑ ΚΑΡΑΜΠΕΤΗ, ΝΙΚΗΤΑΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΗΤΡΟΥΣΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ, ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΓΕΩΓΛΕΡΗΣ, ΚΟΡΙΝΑ ΑΝΝΑ ΓΟΥΓΟΥΛΗ, ΜΑΡΘΙΛΙΑ ΣΒΑΡΝΑ, ΚΙΤΤΥ ΠΑΙΤΑΖΟΓΛΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΠΕΤΡΟΒ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Διάρκεια: 100 λεπτά

Paw Patrol: The Movie /Paw Patrol: Η Ταινία

To PAW Patrol ξαναχτυπά! Όταν ο μεγαλύτερος αντίπαλός τους, ο Χάμντιγκερ, γίνεται δήμαρχος στην κοντινή Πόλη της Περιπέτειας και φέρνει τα πάνω κάτω, ο Ράιντερ και τα αγαπημένα μας ηρωικά κουτάβια είναι πανέτοιμα να αντιμετωπίσουν την πρόκληση. Καθώς ένα κουτάβι θα πρέπει να αντιμετωπίσει το παρελθόν του στην Πόλη της Περιπέτειας, η ομάδα βρίσκει βοήθεια από μία καινούρια σύμμαχο: την πανέξυπνη, ράτσας ντάτσχουντ, Λίμπερτι. Μαζί, οπλισμένοι με καινούρια και συναρπαστικά μηχανήματα, το PAW Patrol παλεύει για να σώσει τους πολίτες της Πόλης της Περιπέτειας!

Διάρκεια: 88 λεπτά
Είδος ταινίας: Κινούμενα σχέδια


Δείτε αναλυτικά τις ώρες και τις αίθουσες που θα προβάλλονται οι ταινίες πατώντας εδώ.


Επικοινωνία: