Σοκ προκάλεσε η food blogger Σταυρούλα Ελένη Τζαφέρη που δημοσιοποίησε την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου φωτογραφία που δείχνει την κακοποίησή της. Από τότε, η γυναίκα που ζει στην Κρήτη δέχτηκε κύμα συμπαράστασης αλλά και αμφισβήτησης, με κάποιους να κάνουν λόγο ότι το στιγμιότυπο είναι προϊόν φωτομοντάζ.

Στη συνέχεια, η Σταυρούλα Ελένη Τζαφέρη αναγκάστηκε να αναρτήσει νέες φωτογραφίες που δείχνουν την κακοποίησή της, ενώ μέσα στη σύγχυση της έγραψε ότι «έπεσε και γλίστρησε» από τις σκάλες.

Μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει τα τελευταία 24ωρα, δήλωσε: «Έχει γυρίσει η μισή Χρυσή Αυγή και μου λέει ξέρουμε που θα είσαι στις 7 το απόγευμα. Δέχτηκα απειλές ότι θα μου κλείσουν και το άλλο μάτι. Από μόνοι τους αποφάσισαν αυτοί οι άνθρωποι πως είναι του χώρου “αντίφα”, είναι ο,τιδήποτε. Δεν ξέρω πώς. Δεν έχω την ενέργεια να ασχοληθώ με αυτό το πράγμα».

«Αυτή τη στιγμή είμαι στο αστυνομικό τμήμα για άλλη μία φορά γιατί με κάλεσαν για συμπληρωματική δήλωση. Εγώ είμαι μαγείρισσα και έχω γυρίσει στην Ελλάδα 1,5 χρόνο. Μου έστειλαν μηνύματα αποκαλώντας με ψεύτρα, ότι προσποιούμαι ότι συνέβη κάτι. Αυτή τη στιγμή είμαι ακόμα σε μία φάση σοκ για το πώς συνέβη. Είμαι συνολικά με δύο ώρες ύπνο» πρόσθεσε η Σταυρούλα Ελένη Τζαφέρη.

Η ίδια τόνισε στο T-live ότι δεν δημοσιοποίησε το περιστατικό για να λάβει δημοσιότητα.

Πηγή: tlife.gr