Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» έδωσε συνέντευξη η Ευαγγελία Μουμούρη, η οποία για την επιστροφή στο θεατρικό σανίδι, τις ανταγωνιστικές συνεργασίες, αλλά και το κίνημα metoo.

«Για να μπορέσεις να ζήσεις στο παρόν πρέπει να έχεις αντιμετωπίσει το παρελθόν σου! Να το έχεις παλέψει, να το έχεις νικήσει. Νιώθω τυχερή που με κρατά ο χώρος αυτός ακόμη. Υπήρχαν ανταγωνιστικοί συνάδελφοι. Κάποιοι ήταν και τα ονόματα που έχουμε συζητήσει αυτή τη χρονιά. Αυτός ο ανταγωνισμός δεν ήταν απέναντι σε μένα, ήταν απέναντι στον ίδιο του τον εαυτό. Ήταν γραφικός ο άνθρωπος αυτός. Αυτοί που ανταγωνίζονται είναι μονοί τους. Εγώ θέλω να κάνω αυτή τη δουλειά γιατί θέλω να είμαι μαζί», είπε αρχικά η Ευαγγελία Μουμούρη.

Η Ευαγγελία Μουμούρη συνέχισε: «Εκείνη τη στιγμή δεν ένιωθα δυνατή… Ένιωθα ότι με πατούσαν, ότι έμπαινα μέσα στη γη. Δεν πέρναγα καλά. Έκανα ότι δεν συνέβαινε τίποτα, γύρναγα στο σπίτι μου, έκλαιγα, υπέφερα, αλλά τίποτα από όλα αυτά δεν με έκανε να θέλω να σταματήσω».

Για το ελληνικό metoo και τις αποκαλύψεις που έγιναν στο θέατρο, η Ευαγγελία Μουμούρη είπε: «Ούτε θα έπρεπε να γίνει τώρα, ούτε θα έπρεπε να γίνει στο μέλλον. Τα πράγματα γίνονται τη στιγμή που είναι ώριμα να γίνουν. Κορίτσια και αγόρια είχαν μιλήσει για τέτοιες καταστάσεις στο παρελθόν. Δεν ακούστηκαν… Το έλεγαν και πέρναγε».

«Την περίοδο της καραντίνας το σινάφι μας κλείστηκε μέσα. Λίγο φοβήθηκα… Ένιωσα παράταιρη στην κοινωνία. Ένιωσα ότι η ψυχαγωγία δεν έχει καμία θέση ότι είμαστε τιποτένιοι, ότι δεν κάνουμε καμία δουλειά. Περιμένω να δω ποια θα είναι η θέση μας στην covid εποχή. Ήθελα το χώρο μου, ήθελα τον χρόνο μου, τον ζήτησα από τον σύντροφο μου, μου δόθηκε και αυτό ήταν υπέροχο. Δεν κάνω σχέδια. Προετοιμάζομαι για το καλύτερο και όλα τα ωραία έρχονται», πρόσθεσε επίσης η Ευαγγελία Μουμούρη.