Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, το Τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα σήμερα, θα επιβαρύνει σημαντικά τον σημαντικό τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων και επαφών! Η όψη ενδεχομένως να φέρει μέχρι και ρήξεις, αν δεν είσαι προσεκτικός! Κάποιες συγκυρίες θα δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό σκηνικό στην ατμόσφαιρα και θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση! Πρόσεξε πολύ τον τρόπο που θα αντιδράσεις! Ωστόσο, το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Αφροδίτης, θα επιστρέψει ένα άτομο από το παρελθόν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος κάποια μικροπροβλήματα που ενδεχομένως υπήρχαν στην σχέση σου, τώρα δείχνουν το μέγεθος τους και αναγκάζεσαι να τα αντιμετωπίσεις! Να έχεις ηρεμία, σύνεση και λογική! Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι σε αχαλίνωτα, αλλά λάθος πάθη και περίεργες σχέσεις, που τελικά θα σε πληγώσουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δυσάρεστη η κατάσταση στον επαγγελματικό τομέα, κυρίως για σχέσεις συναδελφικές ή συνεργασίες! Οικονομικά ξοδεύεις υπερβολικά για άλλους και ενδεχομένως να το μετανιώσεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή ημέρα έχει αρκετό άγχος, τρεξίματα και κούραση! Το Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, σε αναγκάζει να βρεις άμεσα λύσεις και να οργανωθείς ορθά, για την βελτίωση της καθημερινότητας σου, αλλά και της φυσικής σου κατάστασης! Υποχρεώσεις και εκκρεμότητες κάθε είδους, θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου σήμερα! Ωστόσο, το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Αφροδίτης, θα σου δώσει λύσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος θα υπάρξει κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον μέσα στην εργασία! Ωστόσο, οφείλεις να κινηθείς παρασκηνιακά και προσεκτικά, για να μην εκτεθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να διαμορφώσεις τελείως διαφορετικά την καθημερινότητά της σχέσης σου! Επίσης, προσπάθησε να μην παρασυρθείς σε γκρίνια ή σε αυστηρή κριτική του συντρόφου σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, παρασύρεσαι λόγω έπαρσης και εγωκεντρισμού, σε παρορμητικά λάθη και γκάφες! Οικονομικά, είναι η ιδανική ημέρα, για να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, το Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, θα φέρει κρίση σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές σου επιθυμίες, την προβολή του εαυτού σου, την δημιουργικότητά σου, αλλά και τα παιδιά! Οφείλεις λοιπόν, να επιστρατεύσεις λογική, ωριμότητα και αυτοσυγκράτηση! Ωστόσο, το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Αφροδίτης, θα σου δώσει τύχη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, αισθάνεσαι επιθυμητός, λαμπερός, σέξι και χορταίνεις κατακτήσεις και εκδηλώσεις θαυμασμού! Ωστόσο, πρέπει να προσέξεις την τάση σου για λάθος πάθη και έρωτες, που τελικά σε πληγώνουν! Αν είσαι δεσμευμένος, εκμεταλλεύσου σήμερα την ερωτική εύνοια, με καυτές παθιασμένες στιγμές με τον σύντροφο σου, αλλά απέφυγε απαιτήσεις και κόντρες χωρίς λόγο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, μην επιδεικνύεις έντονα την δύναμη και την υπεροχή σου, διότι υπάρχουν και ανταγωνιστές, που ενδεχομένως να το εκμεταλλευτούν! Πες όχι στα τυχερά παιχνίδια και οικονομικά ρίσκα, σήμερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, το Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, σε επηρεάζει άμεσα και μπορεί να σου φέρει μεγάλα προβλήματα, αν δεν παραμείνεις έντιμος, ώριμος, ψύχραιμος και λογικός! Διαχειρίσου σωστά κάποια πράγματα στο σπίτι, ώστε να ενδυναμώσεις τις οικογενειακές σχέσεις και όχι να τις κλονίσεις. Απέφυγε ρήξεις και καυγάδες! Οφείλεις να βρεις τώρα λύσεις, χωρίς εντάσεις, σε θέματα ή αλλαγές που έχουν να κάνουν με το σπίτι! Ωστόσο, το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Αφροδίτης, θα φέρει λύση για ένα παρελθοντικό πρόβλημα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, οφείλεις να επιδείξεις προσοχή και κυρίως αυτοσυγκράτηση! Απέφυγε πάρε-δώσε με ένα παρελθοντικό έρωτα τώρα, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι απογοητευτικό και πιθανόν να σε πληγώσει! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις κόντρες και ισχυρές εντάσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δύσκολες οι συναδελφικές σχέσεις σήμερα, γεγονός που σου χαλάει την διάθεση και σε φτάνει στα όρια σου! Οικονομικά θα έχεις πιέσεις για έξοδα στον χώρο του σπιτιού!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, είσαι αυθόρμητος και λες ναι σε νέες γνωριμίες και κοινωνικές επαφές! Οι άλλοι σε βρίσκουν απόλυτα γοητευτικό και ακαταμάχητο για τα εκφραστικά σου μέσα! Όμως το Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, χρειάζεται προσοχή σήμερα! Να μην είσαι τολμηρός και ριψοκίνδυνος στα λόγια σου, ούτε εγωιστής, αγενής, ανέντιμος, απότομος, επιπόλαιος και εριστικός. Ωστόσο, το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Αφροδίτης, θα φέρει ένα καλό νέο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή μέρα, θα φέρει σίγουρα νέες γνωριμίες και ερωτικά μηνύματα που περιμένεις, αλλά μην βιαστείς να απαντήσεις ή να ανταποκριθείς στα ερωτικά καλέσματα! Είσαι αρκετά επιρρεπής σε λάθος αποφάσεις και επιλογές! Αν είσαι δεσμευμένος, η όψη της ημέρας, επηρεάζει την επικοινωνία σου με τον σύντροφο που σε ενδιαφέρει, η οποία ίσως να γίνει περισσότερο αιχμηρή, νευρική, αλλά και χειριστική!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, πρέπει να φερθείς έξυπνα και με ψυχραιμία, ώστε να κερδίζεις τους συνεργάτες σου ή κάποιον πελάτη, αλλιώς αν φερθείς παρορμητικά, το έχασες το παιχνίδι! Οικονομικά, πες όχι υπογραφές και συμφωνίες σήμερα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, με το Τετράγωνο μεταξύ του Ήλιου και του Πλούτωνα σήμερα, θα ασχοληθείς με τα κεκτημένα σου, αλλά και με την διατήρηση των προσωπικών αξιών σου! Ίσως να φταίει η ανασφάλεια και η αβεβαιότητα που προκύπτουν, από κάποια γεγονότα σήμερα και τώρα σου ξυπνά η επιθυμία προσωπικής ανάδειξης της αξίας σου! Ωστόσο, το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Αφροδίτης, θα σταθεροποιήσει κάποιες καταστάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η ερωτική σου σχέση γεμίζει πάθος και συναίσθημα, αλλά καλό θα ήταν να περιορίσεις τις απαιτήσεις και την κτητικότητα σου, που σίγουρα θα προκαλέσουν προβλήματα και ρήξεις! Αν είσαι ελεύθερος, απορρίπτεις ανούσια φλερτ και επιφανειακούς θαυμαστές! Δεν έχεις πια διάθεση για σχέσεις με ημερομηνία λήξης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλοί οικονομικοί στόχοι πέφτουν στο κενό σήμερα, λόγω λάθος διαχείρισης! Στην καριέρα, έχεις ανασφάλειες και νιώθεις πως τίποτα δεν σε ικανοποιεί πλέον!
ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, μην το παρακάνεις σήμερα, απαιτώντας με ένταση όλο και περισσότερα από τους γύρω σου, χωρίς να υπολογίζεις πότε πρέπει να σταματήσεις και χωρίς να σκέφτεσαι τις συνέπειες που θα προκληθούν, διότι θα υπάρξουν μεγάλες απώλειες με το σημερινό Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα! Ωστόσο, το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Αφροδίτης, θα σου φανερώσει λύσεις για όλα τα παραπάνω!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να δείξεις την μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία! Εμμονές και θυμός, βγαίνουν στην επιφάνεια, ίσως και με τη μορφή ρήξης και αυτό θα πλήξει την σχέση σου με το ταίρι σου. Πες όχι στον εγωισμό και στην δογματικότητα σήμερα! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι σε λάθος παθιασμένους έρωτες, απλά και μόνο, επειδή σε ωθεί το πάθος σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πιεστική ημέρα για τα επαγγελματικά σου. Μην κάνεις λάθη, διότι θα υπάρχουν κυρώσεις! Οικονομικά, κάνεις περιττά έξοδα, που θα αποφέρουν απώλειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Σκορπιέ, με το Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, επιστράτευσε οπωσδήποτε την λογική σου, αλλά και τις εμπειρίες σου, πριν ακολουθήσεις την διαίσθηση σου! Χειρίσου συνειδητά και σωστά τον συναισθηματικό σου κόσμο, χωρίς να παρασύρεσαι σε παρορμητισμούς και νεύρα! Η ανάγκη σου για απομόνωση και εσωτερικό ψάξιμο, ίσως αυξηθεί, όπως και οι φοβίες και τα άγχη σου! Ωστόσο, το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Αφροδίτης, θα φέρει επικοινωνία με άτομο του παρελθόντος!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, όσο έντονη κι αν είναι μία κόντρα με το ταίρι σου, μην την πάρεις τόσο σοβαρά! Πάρε όσο χρόνο χρειάζεσαι για τον εαυτό σου, ώστε να ηρεμήσεις. Απέφυγε οπωσδήποτε, παρασκηνιακό πάθος ή έρωτα που τώρα μπορεί να σε παρασύρει, διότι θα υπάρξουν αποκαλύψεις! Αν είσαι ελεύθερος, μην ασχολείσαι με παλαιούς ανεκπλήρωτους, γιατί θα πληγωθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Φρόντισε να διατηρείς την ψυχραιμία σου, σε ενδεχόμενες συναδελφικές κόντρες σήμερα! Ένας από τους κυριότερους λόγους που θα έχεις άγχος σήμερα, είναι οι οικονομικές υποχρεώσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, το Τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα επηρεάζει άμεσα τον φιλικό τομέα και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Θα αναγκαστείς να αναθεωρήσεις, μετά από μία παρεξήγηση, κάποιες φιλικές σου σχέσεις, ακόμα κι αν είναι μακροχρόνιες! Να είσαι συγκρατημένος στις κοινωνικές σου επαφές, ακόμα κι αν κάποιες καταστάσεις σε φτάσουν στα όρια σου! Ωστόσο, το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Αφροδίτης, θα σε βοηθήσει να πετύχεις έναν μεγαλεπήβολο στόχο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, κάποιο κρυφό πάθος μέσα από φιλικούς σου κύκλους, που εδώ και καιρό υπήρχε, αποκαλύπτεται! Αν είσαι δεσμευμένος μπορείς να πετύχεις τα όνειρα που έχεις για την σχέση σου, αρκεί να δραστηριοποιηθείς ορθά, έντιμα και λογικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, πρέπει να αναγνωρίζεις τα δικά σου λάθη και να μην τα επαναλαμβάνεις! Οικονομικά, σε χαρακτηρίζουν ανασφάλεια και νευρικότητα, παρασύροντας σε, σε λάθος κινήσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, το Τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα, σε επηρεάζει άμεσα και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε ό,τι κι αν κάνεις ή πεις σήμερα! Φρόντισε να εντείνεις τους αγώνες σου, ώστε οι σταθερές διαπροσωπικές σχέσεις της ζωής σου να διατηρηθούν και να μην κλονιστούν λόγω ρήξεων και εντάσεων! Θα διαπιστώσεις, πως έχεις αρκετούς ανταγωνιστές, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να σε βλάψουν και εσύ θα πρέπει να τους αντικρούσεις! Ωστόσο, το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Αφροδίτης, θα σου δώσει σοφία και ιδέες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην μπερδεύεις την ερωτική ζωή με την δουλειά και φρόντισε να διατηρήσεις την καλή σου εικόνα κοινωνικά και επαγγελματικά! Αν είσαι δεσμευμένος, μην μεταφέρεις στο ταίρι σου, τα νεύρα σου από την δουλειά και μην προσπαθείς να του επιβληθείς με κάθε τρόπο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, αλλά και στα οικονομικά σου θέματα, θα υπάρξουν ανατροπές και αποκαλύψεις, που θα προκαλέσουν απώλειες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, ο Ήλιος σήμερα, σχηματίζει Τετράγωνο με τον Πλούτωνα και εσύ οφείλεις να είσαι λογικός και τέλεια οργανωμένος στις επικοινωνίες σου και στις μετακινήσεις σου, ώστε να μην υπάρξουν δυσκολίες! Επιπλέον, κλονίζονται οι κοινωνικές σου επαφές, γι’αυτό απέφυγε σημαντικές γνωριμίες και συζητήσεις σήμερα! Ωστόσο, το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Αφροδίτης, θα φέρει μία υπέροχη είδηση, που θα σε χαροποιήσει!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις νέες γνωριμίες, οι οποίες σε συναρπάζουν και αφήνεσαι σε αυτές με ορμή και πάθος, όμως αργότερα θα το μετανιώσεις. Αν είσαι δεσμευμένος μπορείς να αναμένεις καυτές στιγμές με τον σύντροφο σου, ωστόσο πρέπει να περιορίσεις νεύρα και ξεσπάσματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, κάνεις πολλά λάθη, λόγω υπερβολικής σιγουριάς για τον εαυτό σου! Οικονομικά, πρέπει να αλλάξεις τακτική και στρατηγική!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, με το Τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα σήμερα, θα χρειαστεί να είσαι δυνατός ψυχολογικά, αλλά και να έχεις σωματική αντοχή σε ό,τι δυσκολίες κι αν προκύψουν! Πιθανόν να αγανακτήσεις για κάποια θέματα και ίσως να θελήσεις να βάλεις τέλος σε αυτά, ξεκινώντας ξανά από την αρχή, οργανώνοντας καλύτερα τα πράγματα! Ωστόσο, το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Αφροδίτης, θα σου προσφέρει μία ωφέλιμη αποκάλυψη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα αντιμετωπίσεις μία μικρή κρίση που αφορά την σχέση σου και πιθανόν να σε βάλει σε μία διαδικασία να ξανασκεφτείς τις ανάγκες σου και τις επιθυμίες σου! Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι και πάλι σε λάθος έρωτες, που στο τέλος θα σε πληγώσουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αν περιμένεις κάτι, αυτή τη περίοδο σε καριέρα ή οικονομικό τομέα, θα υπάρξουν ανατροπές στα σχέδια σου!

Πηγή: oroskopos.gr