Στον καναπέ της εκπομπής «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» βρέθηκε ο Σταύρος Νικολαϊδης, προκειμένου να συναντήσει τη Νικολέττα Ράλλη στο OPEN. Μέσα σε όλα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στον γιο του καθώς και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν με την σύζυγο του μέχρι εκείνος να έρθει στη ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σταύρος Νικολαΐδης παραδέχθηκε πως «είμαι ένας πολύ ενεργός πατέρας. Ήμουν πολύ συνειδητοποιημένος, ήθελα πολύ να έχω παιδί και για αυτό θέλω να χαρώ κάθε στιγμή των πρώτων του χρόνων οι οποίες περνούν και δεν ξαναγυρίζουν».

«Δόξα τον Θεό σήμερα λέμε ότι όλες αυτές οι ψυχούλες που χάσαμε έχουν ενσωματωθεί στην ψυχούλα του Θάνου που μας τα αναπληρώνει όλα και είμαστε πάρα πολύ καλά».

«Αυτές οι δυσκολίες που περάσαμε σε πεισμώνουν περισσότερο, σου δίνουν την υπομονή και την αντοχή που χρειάζεσαι τα πρώτα χρόνια» πρόσθεσε ο ηθοποιός στην εκπομπή του OPEN. «Όσο και να πονάς εσύ, κάνεις τον εαυτό σου πίσω γιατί η γυναίκα είναι αυτή που περνάει την μεγάλη δυσκολία γιατί η αλλαγή είναι και στο σώμα της. Δεν υπάρχει τραγικότερο πράγμα από το να κάνεις γέννα χωρίς αν έχεις παιδί»