Θύμα κακοποίησης από τον σύντροφό της έπεσε η food blogger, Στεφανία Τζαφέρη.

Σε ανάρτησή της χθες στο Twitter, δημοσίευσε μια φωτογραφία από το παραμορφωμένο πρόσωπό της, με το δεξί της μάτι να έχει μελανιάσει και να είναι κλειστό. Στην ανάρτηση, έγραψε απλώς: «Έτσι για να υπάρχει». Μάλιστα, σε ερώτημα χρήστη εάν μπορεί να βοηθήσει κάπως, η food blogger απάντησε πως το έχει καλύψει, προσθέτοντας πως ο μόνος λόγος που το ανέφερε είναι για να υπάρχουν στοιχεία.

Κύμα συμπαράστασης από τους χρήστες του Twitter

Οι χρήστες του Twitter έσπευσαν να εκφράσουν τη στήριξη και την συμπαράστασή τους με πολλούς να της λένε να φύγει από το σπίτι και να παραμείνει με άτομα που εμπιστεύεται. Άλλοι προσφέρθηκαν ακόμα και να την επισκεφθούν για να την προστατεύσουν από, τυχόν, νέα επίθεση. Ένας χρήστης αναρωτήθηκε μάλιστα εάν έπεσε με την ίδια να απαντά: «Έπεσα: Αυτή είναι η επίσημη εκδοχή».

Η food blogger μετά το ενδιαφέρον του κόσμου, έκανε και δεύτερη ανάρτηση, εξηγώντας πως πήγε στην Αστυνομία. Όπως έγραψε: «Update: έχω επικοινωνήσει με την αστυνομία, έδωσα κατάθεση στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, αργότερα με μετέφεραν στο Βενιζέλειο Ηρακλείου με ΕΚΑΒ για επιπλέον οφθαλμολογικές εξετάσεις και τώρα έχω πάρει εξιτήριο και επιστρέφω σπίτι. Ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον».