Ο Σασμός έχει αποσπάσει μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν το μεγαλύτερο τηλεοπτικό ενδιαφέρον. Το ίδιο συμβαίνει και με τα τραγούδια που γράφονται ειδικά για τη σειρά. Το νέο τραγούδι έχει τον τίτλο «Τα Αντίθετα» και θα το ακούσουμε για πρώτη φορά στο επεισόδιο της Δευτέρας, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του zappIT.

Το νέο τραγούδι αναφέρεται στον έρωτα της Μαρίνας και του Αντώνη, έναν έρωτα σιωπηλό κι ανεκπλήρωτο, έναν έρωτα τόσο δυνατό και βαθύ που ο χρόνος δεν κατάφερε να τον ξεθωριάσει και να τον σβήσει. Στο επεισόδιο του «Σασμού» της Δευτέρας, αλλά και της Τρίτης, θα ακούσουμε αυτό το τραγούδι, το οποίο θα ντύσει τις σκηνές του Αντώνη (Δημήτρης Ήμελλος) και της Μαρίνας (Μαρία Πρωτόπαππα).

Θα δούμε τον έρωτα των δύο αυτών ηρώων να αναθερμαίνεται… Ο Αντώνης καλεί σε δείπνο την Μαρίνα κι έτσι έρχονται πιο κοντά Οι σκιές του παρελθόντος μοιάζει να μην τους σκεπάζουν. Τουλάχιστον για εκείνη την ώρα…

Ακούστε αποκλειστικά ένα απόσπασμα:


«Τα Αντίθετα» | Νέο Τραγούδι | Σασμός: Δευτέρα στις 21:00 στον Alpha

Το τραγούδι «Τα αντίθετα» έχει γραφτεί ειδικά για τη σειρά, σε μουσική Νίκου Τερζή, στίχους Γιάννη Κότσιρα και σε ερμηνεία του σπουδαίου Βασίλη Σκουλά.