Το patrasevents.gr σας στέλνει στην παράσταση "Έρως Μονόπτερος ο Πλάνης" στο Επίκεντρο+ που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου στις 21:15.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα μήνυμα στο [email protected] ή στο επίσημο fan page του Patras Events γράφοντας το ονοματεπώνυμο, το τηλέφωνό σας και το θέμα του διαγωνισμού, προκειμένου να μπείτε αυτομάτως στην κλήρωση για να είστε ο ένας από τους δύο τυχερούς που θα κερδίσουν μια διπλή πρόσκληση.

Τα ονόματα των νικητών με τη λήξη του διαγωνισμού, θα ανακοινωθούν εδώ στις 21/10 και ώρα 19:00 και οι τυχεροί θα ενημερωθούν τηλεφωνικώς για τη διαδικασία παραλαβής των εισιτηρίων τους.

Νικητές:

Μαρία Σούζα

Παναγιώτα Ράικου


Η παράσταση “Έρως Μονόπτερος ο Πλάνης” που ερμηνεύει η Μάρια Φλωράτου θα συνεχίσει να παίζεται στο Επίκεντρο+ για άλλες 3 ημέρες. Οι παραστάσεις είναι προγραμματισμένες για 22-23-24 Οκτωβρίου.
Λίγα λόγια για την παράσταση «Έρως μονόπτερος ο πλάνης»
Ο Έρωτας δεν είναι αυτό που ήταν. Οι άνθρωποι έπαψαν να ερωτεύονται. Φοβούνται και αποφεύγουν ο ένας τον άλλον. Ο έρωτας έμεινε άνεργος και δεν δικαιούται επίδομα! Κυνηγημένος και απογοητευμένος από το ανθρώπινο είδος συναντά το κοινό και αποφασίζει να επαναδιαπραγματευτεί τη σχέση του με τους ανθρώπους, να αποκαταστήσει τα κακώς κείμενα, να άρει κάθε παρεξήγηση σχετικά με την αληθινή του φύση και να αποκαλύψει τα συστατικά της τέχνης του.
Η Μάρια Φλωράτου ως κομπέρ υποδέχεται το κοινό και κατασκευάζει μια ανάλαφρη και διασκεδαστική παράσταση με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον Έρωτα. Τραγούδια και κείμενα για τον έρωτα από την Σαπφώ μέχρι τον Γκαίτε συνθέτουν ένα θεατρικό παλίμψηστο για την κοσμική δύναμη που συγκλονίζει το σώμα και αφήνει το θερμό αποτύπωμά της στα πιο βαθιά κομμάτια της ψυχής.
Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Γεράσιμος Γεννατάς
Κείμενα: Γεράσιμος Γεννατάς, Μάρια Φλωράτου
Σκηνικά – Κοστούμια: Μαρία Βασιλάκη
Διασκευή – σύνθεση μουσικής: Διονύσης Μπάστας
Φωτισμοί: Νίκος Σωτηρόπουλος
Τεχνικός ήχου και φωτισμού: Νίκος Γιατράκος
Φωτογραφίες πρεμιέρας: Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος
Σχεδιασμός αφίσας: Φίλιππος Μποτώνης
Οργάνωση παραγωγής: Ίλια Ράγκου
Ερμηνεία: Μάρια Φλωράτου
Παραγωγή: Επίκεντρο+ 2021

Παραστάσεις:
 22-23-24 Οκτωβρίου 2021
Ημέρες και ώρες: Παρασκευή - Σάββατο στις 21:15 & Κυριακή στις 20:00
Προπώλησης στο Viva.grhttps://www.viva.gr/tickets/theater/eros-monopteros-o-planis/

Τιμές εισιτηρίων: 12€ γενική είσοδος / μειωμένο 10€ (Φοιτητικό, ανέργων και ΑμεΑ)

Πληροφορίες στο τηλ. 2610 46 10 50