Τον Αργύρη Πανταζάρα συνάντησε ο Ισίδωρος Φίκαρης με την κάμερα του Πρωινού στο θέατρο “Πορεία” και σε μια από τις πρόβες για την παράσταση “It’s not Romeo & Juliet”. O αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στην αποχώρηση της πρώην συντρόφου του Έλλης Τρίγγου από την παράσταση και τη νέα είσοδο σε αυτή λέγοντας:

«Πολύ σκέφτονται την είσοδο της Σίσσυς Τουμάση στην παράσταση ως αντικατάσταση της Έλλης Τρίγγου. Εγώ το λέω “συνέχεια”. Είναι μια παράσταση όλων των συντελεστών με βασικό πυρήνα την Έλλη Τρίγγου, όπως δημιουργήθηκε, και παραμένει φυλαχτό. Οι άνθρωποι που έχουμε στη ζωή μας παραμένουν κομμάτι της”.

Όσο για το κίνημα #metoo ο Αργύρης Πανταζάρας είπε: “Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος για το θέατρο. Θα ήθελα να μιλήσουν οι άνθρωποι που πρέπει να μιλήσουν γι΄αυτό εγώ, όταν έρχεται αυτή η στιγμή δε μπορώ να πάρω θέση. Η θέση μου είναι ξεκάθαρη σε άλλα θέματα και πράγματα που δε θα επιτρέψω ποτέ στη ζωή μου να συμβούν”.

Όσο για το αν του έχουν γίνει προτάσεις για να συμμετάσχει σε κάποιο show ή ριάλιτι παραδέχτηκε ότι του έχουν γίνει προτάσεις απ’ όλα και είπε:

“Αυτούς που αρνούνται τις συμμετοχές στα show και τα ριάλιτι δε τους γουστάρω μια. Εγώ λέω “ευχαριστώ πολύ αλλά δεν έχω χρόνο ή δεν είναι στο πλάνο μου αυτή τη στιγμή”. Δεν έχει να κάνει με το αν σου αρέσει ή όχι. Τα προγράμματα από τα οποία μου έχει γίνει πρόταση τα παρακολουθώ, τα βλέπω και υα θαυμάζω. Δουλεύουν φίλοι και συνεργάτες μου σε αυτά. Ας φύγει λίγο αυτή η ιδεατή μιζέρια και ο σνομπισμός που δε ξέρω ποιος τον έφερε αλλά δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία μου. Εγώ δέχομαι όλες τις προτάσεις και αν είναι να τις κάνω είναι δικό μου θέμα και τον συνεργατών μου”.


Βίντεο: tlife