Στην εκπομπή «Love it» και την Κατερίνα Νινιού μίλησε η Νόρα Βαλσάμη. Η γνωστή ηθοποιός, που μένει τα τελευταία χρόνια στη Σύρο, ξεκαθάρισε πως δεν είναι άρρωστη, απλά πονάει η μέση της λόγω της υγρασίας.

«Μια χαρά είμαι, απλά έχω λίγο τη μέση μου. Θα γίνω καλά, κάνω θεραπείες. Όλοι νομίζουν ότι είμαι άρρωστη, απλά πονάει λίγο η μέση μου από την υγρασία. Είναι πολύ ήρεμα εδώ στη Σύρο, είμαστε σε ένα βουνό, θάλασσα και βουνό, τίποτα άλλο. Θα πάμε να το φτιάξουμε το σπίτι στη Ραφήνα, θέλει λίγο φτιάξιμο. Έχει πρόβλημα γιατί έχει και υγρασία εκεί. Θα πάει ο γιος μου να το φτιάξει. Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον πλειστηριασμό», είπε αρχικά η Νόρα Βαλσάμη.

Η Νόρα Βαλσάμη είπε στη συνέχεια: «Κουράστηκα με το θέατρο, πολύ δύσκολους ρόλους έπαιξα. Μου λέει ο γιατρός, μα πόσα χρόνια θα παίζεις ακόμα; Του είπα ότι θα παίζω όσο μπορώ. Τώρα δεν το λέω. Μου αρέσει που είμαι εδώ, εγώ πάντα ήμουν της μοναξιάς. Πέθαναν όλες οι φίλες μου. Μου λείπουν η Αλίκη και η Ζωή, αλλά μην μου τις θυμίζεις, δεν θέλω να μιλάω γι’ αυτές».