Κι ενώ όλα έδειχναν ότι οι αρχαιρεσίες για την εκλογή της νέας προεδρίας για την ΔΕΕΠ Αχαΐας θα κυλούσε ήρεμα χωρίς διαξιφισμούς και εσωτερικές τριβές ανάμεσα στους δύο υποψηφίους, τον Αντώνη Κουνάβη και τον Νίκο Κατσουγκράκη, ήρθε η αναστολή από τα κομματικά όργανα της Νέας Δημοκρατίας της Κωνσταντίνας Κοσπέτα.

Η εξάμηνη διαγραφή και η μη συμμετοχή της στις αρχαιρεσίες στο ψηφοδέλτιο του Αντώνη Κουνάβη, ήρθε για να ανεβάσει κάπως τους ρυθμούς της όλης αυτής διαδικασίας.

Η Κωνσταντίνα Κοσπέτα ήταν υποψήφια για τη θέση της Προέδρου της Δημοτικής Οργάνωσης Νοτίου Τομέα και η οποία σημείωνε υψηλές καταγραφές ψήφων.

Οι λόγοι της τιμωρίας αυτής αποδίδονται σε παλιότερες αναρτήσεις της στο facebook με τις οποίες ήταν κατά των Μπεκίρη, Κικίλια, Σακελλαροπούλου και άλλων κυβερνητικών επιλογών.

Όμως δεν θα είναι αυτή η μοναδική διαγραφή. Σύμφωνα με πληροφορίες ο γραμματέας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιος Κονταδάκης, φέρεται ωστόσο να έλαβε κι άλλη απόφαση διαγραφής, ενός ακόμα υποψηφίου.

Πρόκειται επίσης για ένα στέλεχος που κατέβαινε στις αρχαιρεσίες με το ψηφοδέλτιο του Αντώνη Κουνάβη, αλλά αυτή τη φορά διεκδικούσε την προεδρία στη ΔΗΜΤΟ Κέντρου Πόλεως.

Ο λόγος για τον Νικόλαο Μπελεγρή που διαγράφεται για τις αναρτήσεις του κατά του κ. Μητσοτάκη και υπέρ των «Καραμανλικών», αλλά και για την σχολιογραφία του κατά της ελληνογαλλικής συμφωνίας, μέσω της φιλοξενίας άρθρου του Νίκου Νικολόπουλου.

Πληροφορίες αναφέρουν εξάλλου ότι εξετάζεται η διαγραφή δύο ακόμα στελεχών της ΝΔ και υποψηφίων στις τοπικές εκλογές, ένα από Πάτρα κι ένα από Αιγιάλεια.