Πολύς λόγος έχει γίνει το τελευταίο διάστημα και για το The Voice, με αφορμή την παρουσίαση των live, καθώς με ενδεχόμενη πρεμιέρα του Survivor νωρίτερα από το αναμενόμενο, ο Γιώργος Λιανός θα έπρεπε να φύγει για τον Άγιο Δομίνικο. Τι θα συμβεί τελικά;

Σύμφωνα με πληροφορίες του zappit, ο τελικός του The Voice έχει προγραμματιστεί από τον ΣΚΑΪ για την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου. Αυτό αλλάζει πολλά από αυτά που ξέραμε μέχρι τώρα.

Καταρχάς, το show ολοκληρώνεται πολύ νωρίτερα από ότι την περασμένη σεζόν που είδαμε τον τελικό στις 12 Φεβρουαρίου. Αυτό συμβαίνει και γιατί έχουμε φέτος δύο επεισόδια την εβδομάδα αντί για ένα πέρυσι.

Επιπλέον, κάπως έτσι λύνεται και ο γρίφος της παρουσίασης αφού, εκ των πραγμάτων, το Survivor δεν θα κάνει πρεμιέρα εκείνη την ημερομηνία όπως περιμέναμε αλλά ενδεχομένως μία εβδομάδα αργότερα. Άρα ο Γιώργος Λιανός, αν δεν συμβεί κάποια ανατροπή θα παρουσιάσει κανονικά μέχρι τέλος το μουσικό show.

Ωστόσο, επειδή έχουμε δει πολλές φορές τα πράγματα να αλλάζουν τελευταία στιγμή στον ΣΚΑΪ, δεν θα εκπλαγούμε αν ο προγραμματισμός ανατραπεί -με δεδομένο ότι επιθυμία είναι να επισπευστεί όσο το δυνατόν η πρεμιέρα του Survivor.