Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης πέντε ετών, για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος ημεδαπού άνδρα.

Ειδικότερα, άνδρας πραγματοποίησε αγορά ηλεκτρικής κιθάρας μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος, ιδιοκτησίας του δράστη, έναντι του χρηματικού ποσού των (699) ευρώ, χωρίς ωστόσο να έχει παραλάβει το μουσικό όργανο έως σήμερα.

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, τρεις ημεδαποί άνδρες, διότι στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών για υπόθεση αγοραπωλησίας ναρκωτικών,  εντόπισαν τον έναν από τους άνδρες έξω από την οικία του, να παραλαμβάνει από τους άλλους δυο συλληφθέντες, το χρηματικό ποσό των -80- ευρώ.

Στη συνέχεια, σε σωματική έρευνα που του πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν τα εξής : μικροποσότητα κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των -80- ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του άνδρα, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κοκαΐνης, (4,3) γραμμάρια κάνναβης και  το χρηματικό ποσό των -320- ευρώ.

Συνελήφθη, χθες το πρωί, σε χωριό του  Αγρίνιου, από τους αστυνομικούς της ειδικής ομάδας ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε ως ιδιοκτήτης κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και εξυπηρετούσε στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος έναν πελάτη, ο οποίος  δεν κατείχε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Στον ιδιοκτήτη του καταστήματος επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.000 ευρώ και 7ήμερη αναστολή λειτουργίας του καταστήματός του, ενώ στον πελάτη βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ.

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, σε περιοχή του Αγρινίου,  από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, δυο ημεδαποί και συγκεκριμένα ένας άνδρας και μια γυναίκα, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της γυναίκας βρέθηκε και κατασχέθηκε κάνναβη συνολικού  βάρους (5,5) γραμμαρίων  και μία πλαστική ζυγαριά.

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, δυο ημεδαπές γυναίκες, διότι εισήλθαν σε κατάστημα και αφαίρεσαν είδη ρουχισμού, συνολικής αξίας (111) ευρώ.

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρεστένων σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστων δραστών.

Ειδικότερα, ημεδαπός άνδρας επικοινώνησε με άγνωστο δράστη, ο οποίος  είχε αναρτήσει σε ιστοσελίδα αγγελία πώλησης αγροτικού αυτοκίνητου και αφού συμφώνησαν για την αγοραπωλησία, ο παθόντας απέστειλε το χρηματικό ποσό των (1.780) ευρώ ως προκαταβολή στον δράστη, χωρίς ωστόσο να παραλάβει το όχημα.