Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Πάτρα θα βρεθεί την Τετάρτη 24 Νοέμβρη ο Γ.Γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, όπου θα συμμετέχει σε μεγάλη εκδήλωση-συζήτηση που ετοιμάζει η ΤΕ Αχαΐας στο κλειστό γυμναστήριο Τόφαλος. 

Στόχος είναι, να αναδειχθούν τα μεγάλα προβλήματα των εργαζομένων και του συνόλου των λαϊκών στρωμάτων της Αχαΐας, που δοκιμάζονται από την αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζει η σημερινή Κυβέρνηση σε συνέχεια των προηγούμενων, αλλά και των πολιτικών της Ε.Ε., προκειμένου να εξυπηρετηθεί η κερδοφορία του κεφαλαίου, των εκπροσώπων της αστικής τάξης και τοπικά. 

Γι’ αυτό το κάλεσμα της ΤΕ Αχαΐας, απευθύνεται συνολικά σε όλους όσοι ζουν τα αποτελέσματα αυτής της πολιτικής είτε είναι εργαζόμενοι, είτε άνεργοι, είτε ακόμη ζουν με το φόβο μιας επόμενης καταστροφής, μετά και τις ζημιές που δημιούργησαν οι πυρκαγιές του καλοκαιριού σε διάφορες περιοχές και του νομού.

Στη συγκέντρωση που προετοιμάζεται για την συγκεκριμένη ημερομηνία, ο λόγος θα δοθεί και σε εκπροσώπους εργατικών συνδικάτων, συλλόγων ΕΒΕ και αγροτών, φορέων της νεολαίας και των γυναικών, με στόχο να υπάρξει αντιπροσωπευτική εκπροσώπηση όλων. 

Επί τάπητος, φυσικά, θα τεθεί το κάλεσμα αγωνιστικής συμπόρευσης με το ΚΚΕ,  η συνολική πρόταση διεξόδου του Κόμματος, με σκοπό να αναπτυχθεί μια πλούσια συζήτηση. Ήδη από την ΚΟ Αχαΐας ξεκινά η προετοιμασία για τη συγκεκριμένη εκδήλωση, ώστε να είναι απόλυτα επιτυχημένη στο ύψος που απαιτούν οι περιστάσεις. Άμεσα θα ανακοινωθεί το συνολικό πρόγραμμα της επίσκεψης του Γ.Γ. της ΚΕ στην Πάτρα.