Η Ναταλία Δραγούμη αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε πέσει θύμα κάποιου επιτήδειου, ο οποίος κέρδισε χρήματα, χρησιμοποιώντας γυμνές σκηνές της από σίριαλ σε πορνογραφικές σελίδες.

«Όταν αποφασίζεις να κάνεις γυμνό, δεν μπορείς να το μετανιώσεις μετά», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος».

Στην συνέχεια, εξήγησε πως όταν αποφάσισε να κάνει γυμνές σκηνές, δεν είχε σκεφτεί καθόλου ένα τέτοιο ενδεχόμενο, όπως το να χρησιμοποιηθούν στο διαδίκτυο.

«Κάτι πάρα πολύ σημαντικό, το οποίο δεν το είχα υπόψιν μου τότε, ήταν το Internet. Δεν το ήξερα. Αν ήξερα ότι μπορεί να πάρουν σκηνές, χωρίς να πας να δεις την ταινία ή το σίριαλ, εκεί μπορεί να το είχα ξανασκεφτεί», παραδέχτηκε η ηθοποιός.

Στην συνέχεια, αποκάλυψε το τι συνέβη στην περίπτωσή της και πώς το αντιμετώπισε τελικά. «Έχει γίνει δικαστήριο, είμαστε περίπου 50 ηθοποιοί, που ένας άνθρωπος μας πήρε σκηνές από σίριαλ και έβγαλε πάρα πολλά λεφτά, γιατί τότε στο διαδίκτυο, πλήρωνες. Υπάρχει μία ειδική κάρτα κι έβαζε εμάς για βιτρίνα από σκηνές. Έβαζε εμάς, πλήρωνε αυτός που ήθελε να το δει και μετά πήγαινε σε σκληρό πορνογραφικό υλικό, που δεν είχε καμία σχέση με εμάς. Έλληνας ήταν, που τελικά δικάστηκε και πλήρωσε», εξήγησε.