Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Στάθης Αγγελόπουλος στην κάμερα της εκπομπής της Μπέττυς Μαγγίρα το πρωί της Τετάρτης στο OPEN. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην τσιγγάνικη καταγωγή του, το μπούλινγκ που έχει βιώσει για αυτήν καθώς και τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχθεί στο παρελθόν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στάθης Αγγελόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «υπήρχε ένας δικηγόρος ο οποίος είναι ομοφυλόφιλος, και ίσως κρυφός που μου είπε «θα σε βάλω εγώ σε ένα από τα καλύτερα μαγαζιά, , έλα να με πάρεις από τον Πειραιά». Πολύ γνωστό όνομα ο δικηγόρος αυτός. Μόλις πήγα να τον πάρω μου είπε, «μήπως θες να ανέβουμε και πάνω στο σπίτι λιγάκι να κάτσουμε;». Του έριξα λίγο τα… μπινελίκια του και σηκώθηκα και έφυγα»!

«Βίωσα πάρα πολύ μπούλινγκ για την τσιγγάνικη καταγωγή μου. Μέχρι και τώρα βιώνω. Όταν συμβαίνει κάτι, το πρώτο που θα μου πουν είναι «άντε ρε γύφτε από δω πέρα». Στο σχολείο οι δάσκαλοι και οι καθηγητές» συμπλήρωσε ο τραγουδιστής στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» του OPEN. «Βεβαίως το έχω δεχθεί και από συναδέλφους μου. Εντάξει, «ο γύφτος». Δεν είναι όμως έτσι. Εγώ χαίρομαι και είμαι περήφανος για την φυλή του πατέρα μου».

«Με τον Νίκο Καρβέλα δεν έχουμε σήμερα καμία επικοινωνία. Ενώ με αγαπάει, ήρθε η στιγμή που και αυτός μου έκανε μπούλινγκ και είπε πως η φάρα μου είναι διαφορετική».