Την Σάσα Σταμάτη συνάντηση η Super Κατερίνα και η δημοσιογράφος Μένια Κούκου το πρωί της Τετάρτης. Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στον πρόσφατο θάνατο του πατέρα της, για τον οποίο αποκάλυψε πως θα κινηθεί προσεχώς νομικά καθώς και την κριτική που δέχθηκε στο τελευταίο live του J2US.

Πιο συγκεκριμένα, η Σάσα Σταμάτη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θα κινηθώ όπως ακριβώς έγραψα στο ποστ. Νομίζω ότι το ποστ εξηγεί ακριβώς τι έχει συμβεί από και και πέρα και το θέμα θα πάει στη δικαιοσύνη και η δικαιοσύνη θα αποφασίσει αυτό που πρέπει να αποφασίσει. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη

«Λαμβάνω χιλιάδες μηνύματα από το περασμένο Σάββατο από ανθρώπους που έχουν χάσει δικούς τους ανθρώπους από ιατρικά λάθη. Το ποστ το ανέβασα γιατί ήταν πάρα πολλά τα μηνύματα. Πραγματικά δεν περίμενα ότι είναι τόσα πολλά τα θύματα».

«Έχω μέσα μου θυμό και δεν μπορώ να το διαχειριστώ τηλεοπτικά, για αυτό και το έγραψα. Φαντάζομαι πως όποιος άνθρωπος χάσει έναν δικό του άνθρωπο πονάει. Δεν έχει να κάνει μόνο με μένα» πρόσθεση η δημοσιογράφος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.