Η ξαφνική και απρόσμενη εξέλιξη της υγείας της Φώφης Γεννηματά έχει συγκινήσει άπαντες, όχι μόνο στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, αλλά και στην κοινωνία.

Όλοι από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση ότι η κ. Γεννηματά δεν κατεβαίνει στις εκλογές για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ έσπευσαν να δηλώσουν την συμπαράσταση τους και να εκφράσουν την ευχή τους για γρήγορη επάνοδο.

Στην Αχαΐα μια περιοχή που η κ. Γεννηματά έχει ιδιαίτερες σχέσεις και άρρηκτους δεσμούς τα μηνύματα των ανθρώπων του ΚΙΝΑΛ στις αναρτήσεις τους στο facebook ήταν δεκάδες.

Ο Νίκος Μοίραλης για παράδειγμα έγραψε τα εξής: «Όλοι οι φίλοι & σύντροφοι στο ΠΑΣΟΚ ανέβασαν προσωπική φωτογραφία τους με την Φώφη Γεννηματά και της ευχήθηκαν γρήγορη ανάρρωση.

Ανεβάζω μια φωτογραφία από πρόσφατη εκδήλωση στην Πάτρα πριν τις εθνικές εκλογές όπου κρατήσαμε όρθια την παράταξη με την Φώφη στο τιμόνι μας. Το πάθος μας και οι φωνές μας σε σχέση με την απεικόνιση στη φωτογραφία, σήμερα είναι 1000 φορές πιο δυνατά για σένα Φώφη! Καλή επάνοδο!!!».


Από την πλευρά του ο Σπύρος Σκιαδαρέσης ανεβάζοντας μία φωτογραφία με τον ίδιο και την κ. Γεννηματά έγραψε: «Πρόεδρε εύχομαι από καρδίας η περιπέτεια της υγείας σου να είναι σύντομη και να βγεις δυνατή και σιδερένια! Γρήγορα πάλι κοντά μας και όλοι μαζί, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για ένα ΠΑΣΟΚ ενωμένο, δυνατό! Περαστικά σου!!».