Σαρώνει ο «Σασμός» του Alpha και πέρα από τον Κώστα Νικούλι, ένας ακόμα ηθοποιός που παίζει στη συγκεκριμένη σειρά, έχοντας αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις με την εμφάνιση του είναι ο Δημήτρης Ήμελλος.

Πρόκειται για τον αστυνομικό της σειράς Αντώνη Φραγκιαδάκη τον οποίο παίζει με άψογη κρητική προφορά.

Ο Δημήτρης Ήμελλος είναι ένας από τους βασικούς συντελεστές και καθηγητές της Δραματικής Σχολής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας αφού διδάσκει στην σχολή εδώ και εφτά χρόνια από το πρώτο έτος της ίδρυσης της.

Έτσι όλα αυτά τα παιδιά που έχουμε δει να βγαίνουν τα τελευταία χρόνια από την Δραματική Σχολή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας έχουν περάσει από την διδασκαλία του, προσφέροντας τους πολλά.

Είναι ένας εκλεκτός άνθρωπος, εκτός από ηθοποιός, ο οποίος έχει μεγάλη διαδρομή στον χώρο του θεάτρου, αλλά και της διδασκαλίας, ενώ ήταν ο πρώτος που είχε τιμηθεί πριν από 20 χρόνια (την πρώτη χρονιά που θεσπίστηκε) με το βραβείο «Χορν».

Ο ίδιος μένοντας συνεπής στο καθήκον και στο έργο του όλα αυτά τα χρόνια πηγαινοέρχεται στην Πάτρα με το αυτοκίνητο του και αυτό δείχνει την αγάπη του στη διδασκαλία της υποκριτικής, αλλά και το πόσο δεμένος είναι με την Δραματική Σχολή του ΔΗΠΕΘΕ. 

Σημειώνουμε ότι έχει υπάρξει μέλος της Πειραματικής Σκηνής του Εθνικού Θεάτρου υπό τη διεύθυνση του Στάθη Λιβαθινού, ενώ έχει διδάξει και στις δραματικές σχολές Ίασμος και Δήλος.