O Αιμίλιος Χειλάκης ήταν καλεσμένος στο «The 2night Show» τους Γρηγόρη Αρναούτογλου και ανάμεσα σε άλλα μίλησε για τον ρόλο του ως Ακύλας Μεγαρίτης στις Άγριες Μέλισσες.

«Αυτό που συμβαίνει με τον ρόλο μου ως Ακύλας Μεγαρίτης είναι ότι παίζω έναν ρόλο που δεν μπορώ να αγαπήσω με τίποτα. Απέχει παρασάγγας όχι μόνο ιδεολογικά αλλά και κοινωνικά, σαν σύζυγος, σαν φίλος, σαν πατέρας. Αυτό όμως που νομίζω ότι διαφέρω και σιχαίνομαι σε αυτόν τον χαρακτήρα, με βοηθά να το φτιάξω και να σας το δείξω» ανέφερε ο ηθοποιός.

Όσο για το πώς πετυχαίνει να παίξει έναν ρόλο που δεν αγαπάει ο Αιμίλιος Χειλάκης είπε:

«Αυτή είναι η δουλειά μου. Οι ηθοποιοί έχουμε τεχνικές για να σας δείχνουμε ότι συμβαίνει κάτι. Γιατί δεν είναι δυνατόν να σας το δείχνουμε συνεχώς, είναι αδύνατο ιδιαίτερα όταν έχεις να κάνεις και με ένα καθημερινό σίριαλ».

Πρόσφατα ο ηθοποιός είχε δώσει μία συγκλονιστική συνέντευξη για την περιπέτεια υγείας στα 42 του χρόνια.

Ο ηθοποιός είχε κάνει εγχείρηση αφαίρεσης όγκου στο κεφάλι όταν ήταν 42 χρόνων ενώ στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε και τι είπε στον γιατρό του πριν τον εγχειρήσει.

«Ο όγκος πίεσε το οπτικό νεύρο και το μάτι σταμάτησε να κάνει μηχανική κίνηση και κόλλησε από την μία πλευρά. Ήμουν κοντά στο αλλήθωρο. Μέσα σε ένα μήνα από τότε που το κατάλαβα, έκανα την εγχείρηση» ανέφερε αρχικά Αιμίλιος Χειλάκης.

«Κάποια στιγμή ο όγκος προφανώς μεγάλωσε αλλά ευτυχώς δεν μεγάλωσε προς τη μεριά της καρωτίδας αλλά από τη μεριά του οπτικού νεύρου» περιέγραψε ο ηθοποιός.

Αίσθηση προκάλεσα και η τελευταία κουβέντα στον γιατρό του πριν το χειρουργείο.

«Του είπα οτιδήποτε κι αν συμβεί, δεν φέρεις καμία ευθύνη, έχω ζήσει μια πλούσια ζωή κι είμαι πολύ ευτυχισμένος με τους ανθρώπους που έχω γνωρίσει και τα πράγματα που έχω κάνει. Μου είπε πρώτη φορά βλέπω ασθενή να με ηρεμεί στο χειρουργικό τραπέζι κι όχι να το κάνω εγώ. Είναι αλαζονικό, πας να νικήσεις τον θάνατο με μία δήλωση».


Βίντεο: Zappit show