Να διερευνηθεί η εμπλοκή και δεύτερου ατόμου στην δολοφονία της 31χρονης εκπαιδευτικού από τον πρώην σύντροφό της, στη Ρόδο, ζητούν οι γονείς της.

«Ήταν μια δολοφονία. Το παιδί μου δολοφονήθηκε. Δεν ήταν ατύχημα. Δολοφονήθηκε…», δήλωσε στον ΑΝΤ1 η μητέρα της Δώρας Ζαχαριά και αναρωτήθηκε: «Ποιος ήταν αυτός; Ποιος ήταν αυτός για την τύχη του παιδιού μου;».

Όπως επισημαίνει το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, η οικογένεια της άτυχης εκπαιδευτικού, πριν ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου βάλει την υπόθεση στο αρχείο, αποφάσισαν να κινηθούν νομικά κατά παντός υπευθύνου και με υπόμνημά τους ζητούν να ερευνήσουν την πιθανότητα εμπλοκής και δεύτερου ατόμου στο έγκλημα πέρα από τον δράστη.

Αυτό, όπως εξηγεί η μητέρα της άτυχης εκπαιδευτικού θα έκανε και η κόρη της αν κάποιος δικός της πάθαινε κακό.

Μητέρα: Η Ντόρα αν είχε πάθει κάποιος κάτι από εμάς, θα είχε γυρίσει γη και ουρανό. Η Ντόρα θα πρέπει να είχε διαλύσει τον κόσμο όλο, θα έλεγε «μαμά, τι κάνεις;». Δεν θα το άφηνε έτσι, γιατί ξέρω το παιδί μου.

Δημοσιογράφος: Άρα, στην μνήμη της θέλετε να αναζητήσετε τι έχει συμβεί;

Μητέρα: Ναι, εννοείται! Το παιδί μου, να το αφήσω έτσι; Όχι!

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Γιάννης Βέρρος, δήλωσε σχετικά: «Να μην επιτρέψουμε να μπει αρχείο προτού αποσαφηνιστεί κάθε γκρίζο σημείο».

Σημειώνεται τέλος, ότι η οικογένεια του θύματος ζητά από τις αρχές να μπουν στο μικροσκόπιο τα δυο κινητά τηλέφωνα και το λάπτοπ του δράστη και αυτόχειρα, ώστε να δουν με ποιον μίλησε πριν και μετά το έγκλημα. Ζητούν επίσης να διερευνηθεί ποιος έδωσε το όπλο και τις σφαίρες στον δράστη καθώς η 10ετής άδεια κατοχής της κυνηγετικής καραμπίνας του δεν είχε ανανεωθεί από το 2015.