Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» ο Λευτέρης Πανταζής κάνει flashback και αποκαλύπτει πτυχές της ζωής του και της καριέρας του λιγότερο γνωστές στο ευρύ κοινό.

«Ο Νίκος Καρβέλας μού έγραψε το κομμάτι “Το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου” την περίοδο που ήταν χωρισμένος με την Άννα Βίσση. Είχα πει ένα μικρό ψέμα στην κόρη μου, ότι το τραγούδι αυτό γράφτηκε για εκείνη. Η Βίκυ Καγιά ήρθε στα γυρίσματα του clip για το τραγούδι με τη μαμά της. Ήταν 15 χρονών. Της είχα πει ότι θα κάνει μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό. Στο clip την ερωτευτήκαμε όλοι», είπε αρχικά ο Λευτέρης Πανταζής.

«Με ρώτησαν αν έχω πάει με πάνω από 4.000 γυναίκες. Είμαι πολλά χρόνια τραγουδιστής, δεν τις έχω μετρήσει. Δούλευα στο Αιγάλεω και μια γυναίκα μου έκανε δώρα χρυσαφικά, έσπαγε πιάτα για μένα και κάναμε σχέση. Μου έδινε λεφτά κάθε μέρα. Κάποια στιγμή ήρθε ένας κύριος για να με σκοτώσει επειδή του ξελόγιασα την κοπέλα», αποκάλυψε στη συνέχεια ο Λευτέρης Πανταζής.

Από τις πιο γνωστές σχέσεις του τραγουδιστή είναι αυτή με την Άντζελα Δημητρίου. «Με την Άντζελα Δημητρίου ήμασταν σε σχέση τρεισήμισι χρόνια. Αυτή η σχέση είχε θύελλες, γαλήνη, τσουνάμι. Χάσαμε σίγουρα ένα παιδί, κάναμε καριέρα και οι δύο», είπε ο Λευτέρης Πανταζής.

Για τα παιδικά του χρόνια, ο Λευτέρης Πανταζής απάντησε: «Όταν ήρθα από τη Ρωσία μικρός, δούλεψα υδραυλικός, επιπλοποιός, πούλαγα πάγο, ήμουν σουβλατζής, είχα ένα κασελάκι και έβαφα παπούτσια. Δέχτηκα bullying. Ήμουν το “Ρωσάκι που τραγουδάει”, ο “ρωσοπόντιος”. Το ξεπέρασα».

Για τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του, ο Λευτέρης Πανταζής δήλωσε: «Η αγάπη μου για τα ρούχα ξεκίνησε την περίοδο που ήμουν με μια κοπέλα που η αδερφή της έμενε στη Βερόνα. Εκεί γνώρισα έναν διευθυντή από κατάστημα ρούχων που με κόλλησε με επώνυμες μάρκες. Όταν ήρθα στην Ελλάδα κι άρχισα να ντύνομαι με τα φανταχτερά ρούχα, οι καλλιτέχνες με φωτογράφιζαν για να τους ράβουν κοστούμια όπως αυτά του Πανταζή».

Παρά τα χρόνια του στη νύχτα, ο Λευτέρης Πανταζής δεν έκανε ποτέ καταχρήσεις: «Έχω πει ότι δεν πίνω, δεν καπνίζω, δεν χαρτοπαίζω, δεν παίρνω ναρκωτικά. Τα έχω δοκιμάσει λίγο όλα αλλά από όλα αυτά περισσότερο μου αρέσουν οι γυναίκες και το τραγούδι. Ας πεθάνω από αυτά».

Για τη μητέρα της κόρης του, ο Λευτέρης Πανταζής λέει: «Με την Ζώζα Μεταξά γνωριστήκαμε στο νούμερο ένα club της Ελλάδας. Βρεθήκαμε, έγινε αυτό που έγινε, χαθήκαμε και μετά από ενάμιση μήνα μου είπε ότι περιμένει παιδί. Της είπα ότι αν το κρατήσει, θα το αναγνωρίσω. Και έτσι γεννήθηκε η κόρη μας, το Κωνσταντινάκι μας».