Το Σάββατο 09 Οκτωβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας Πατρών η αρτοκλασία του Ομίλου Εθελοντών Κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ» Νομού Αχαΐας. Ακολούθησε καφές στον Παραδοσιακό Καφενέ ‘Πέτρινο Αγίας Σοφίας’.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου θα ήθελε να ευχαριστήσει τα μέλη, τις εθελόντριες και τους φίλους του Ομίλου που παρευρέθησαν, αλλά και να στείλει ένα θετικό μήνυμα για τη καινούργια χρονιά.

Το 2020 αποτέλεσε μια ιδιαίτερη χρονιά, η οποία μας έφερε αντιμέτωπους με μία πρωτόγνωρη κατάσταση, οδηγώντας στην αναβολή των δραστηριοτήτων μας, αφού κυρίαρχη προτεραιότητα μας ήταν η προστασία των ασθενών, αλλά και όλων των πολιτών. Βέβαια, όσο αυτό ήταν δυνατό, προσπαθήσαμε να παραμείνουμε δίπλα και να βοηθήσουμε όσους είχαν ανάγκη.
Ο Όμιλος «ΑγκαλιάΖΩ» λοιπόν, εύχεται η νέα χρονιά που ακολουθεί να είναι πιο εποικοδομητική, αισιόδοξη, γεμάτη χαμόγελα και να σημάνει επιτέλους το τέλος της πανδημίας του COVID-19, ώστε να συνεχίσουμε απρόσκοπτα το έργο μας και να είμαστε δίπλα σε όσους μας έχουν ανάγκη.